La foto que demostraria que Gerard Piqué s’ha operat les orelles

La imatge del futbolista és de fa onze anys i s’ha fet viral a les xarxes socials

Gerard Piqué, amb la samarreta del Barça
Gerard Piqué s'hauria operat les orelles | CatalunyaDiari.cat

Aquests darrers dies s’ha viralitzat una fotografia antiga d’un Gerard Piqué més jovenet, com moltes altres poden cridar l’atenció entre els usuaris de les xarxes socials. Tanmateix la raó per la qual aquesta ha captat l’interès de tothom no és una altra que la possibilitat que el futbolista s’hagués operat les orelles.

Gerard Piqué s'hauria operat les orelles

Molts mitjans de comunicació s’han fet ressò d’aquesta història i tothom assumeix que el canvi en Gerard Piqué és perquè ha passat per quiròfan, tot i que la imatge és de fa onze anys, llavors era molt més jove i ara ja es comença a notar el pas dels anys. Però si de veritat el català s’ha operat les orelles, no seria l’únic perquè altres esportistes també s’han sotmès a alguna cirurgia estètica, com és el cas d’Iker Casillas, Sergio Ramos o Cristiano Ronaldo, entre altres.

Tot i que realment no hi ha cap prova real de què Gerard Piqué hagi passat per quiròfan per operar-se les orelles, comparant una fotografia seva de fa onze anys, quan el futbolista jugava pel Manchester United, amb una de més actual, sí que es poden percebre certs canvis en la fisonomia del futbolista del Barça.

Alguns dels que entren en el debat, a través de les xarxes socials, de si s’ha operat o no les orelles argumenten que l’efecte de si són més grans y àmplies, o no, és degut a l’estil de pentinat que portava llavors, ja que dur el cabell més o menys llarg normalment fa canviar la percepció de la cara d’una persona.

La imatge de Gerard Piqué que demostraria que s'ha operat les orelles
La imatge de Gerard Piqué que demostraria que s'ha operat les orelles | Twitter

Shakira voldria eliminar aquesta imatge

Fins i tot, molts altres han afirmat que la seva dona, Shakira, hauria deixat el tema en mans del seu equip jurídic i de l’informàtic per tal d’ajudar a Piqué a esborrar aquesta fotografia. Quelcom ben possible, ja que la cantant colombiana fa uns mesos va aconseguir que s’eliminés gran part del contingut audiovisual on apareix ella com a actriu al seu país natal.

Tot i que Shakira tindria els capítols originals de les sèries o va participar, gràcies al fet que hauria arribat a un acord econòmic amb els distribuïdors, encara es poden veure imatges seves de quan va participar en alguna telenovel·la.


Comentaris

envia el comentari