Fotografien una estranya criatura en una escola de Barcelona

Una professora del centre ha enviat una imatge al programa 'Cuarto Milenio' perquè l'investigui

La criatura observava a l'autora de la fotografia des de la porta
La criatura observava a l'autora de la fotografia des de la porta | Cuatro

‘Cuarto Milenio’ es caracteritza per intentar donar explicacions sobre els misteris més inusuals. En el seu últim programa, van analitzar una fotografia que els havia enviat una antiga professora d’una escola de Barcelona, Natalia. En aquesta, de fet, es podia veure una estranya criatura en una de les aules del centre escolar del qual la mestra va preferir no facilitar-ne el nom.

I és que segons sembla, en aquesta es venen donant fenòmens paranormals de tots tipus. Tant alumnes com professors han observat coses estranyes com, per exemple, que els mobles es moguin sols. A més, a l’aula de música, on s’hauria fet la fotografia, asseguren que han arribat a sentir com un tambor sona tot sol.

Van fer la fotografia en sentir-se vigilats

La imatge va ser captada per la mateixa professora que la va enviar al programa de Cuatro. Una nit, un cop havien acabat la jornada lectiva i sense alumnes al centre, va sentir-se vigilada mentre es trobava a l'aula de música

Per aquest motiu, i davant els fenòmens coneguts, va decidir fotografiar la porta de la classe. Un cop feta la foto, va poder observar com un ésser de petites dimensions, que no semblava un nen, la mirava des del llindar de la porta.  

Carmen Porter no va saber explicar que era l'estranya criatura
Carmen Porter no va saber explicar que era l'estranya criatura | Cuatro

L'equip del programa no troba explicació i ho investigarà

Aquesta vivència va provocar que Natalia, com abans havien fet alguns antics companys seus, decidís abandonar l'escola. Davant la por general existent al col·legi, encara que ja no hi treballi, va decidir demanar ajuda 'Cuarto Milenio'.

L'equip del programa encapçalat per Iker Jiménez i Carmen Porter no va saber identificar, però, que era la misteriosa criatura. El seu expert informàtic, Guillermo León, no va saber donar una explicació lògica i va recomanar que comencin una investigació per esclarir els fets.  

L'hotel maleït de l'Ametlla del Vallès  

L'hotel abandonat del Vallès, situat entre les poblacions de l'Ametlla del Vallès i la Garriga, a 45 quilòmetres de Barcelona, és considerat com l'edifici més maleït de Catalunya, deixant a altres de més famosos com un joc de nens.

Aquells curiosos que han entrat a l'edifici, asseguren haver sentit sensacions indescriptibles, angoixa, terror i nervis. Els investigadors de fenòmens paranormals, al contrari, han trobat proves que donaria per bona la teoria d'un 'més enllà'.


Comentaris

envia el comentari