IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Denuncien les fotos eròtiques d'una família d'Olot amb un lleó

L’entitat FAADA, dedicada al rescat d'animals salvatges, ha demanat el decomís de l’animal per una sèrie de fotos suposadament eròtiques i per haver sortit de la zona delimitada com a nucli zoològic

La Generalitat estudia si la família va dur l'animal per una zona on no podia estar
La Generalitat estudia si la família va dur l'animal per una zona on no podia estar | CatalunyaDiari.cat

La família d’Olot que conviu amb un lleó a casa ha tornat a situar-se al centre de la polèmica. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert un expedient informatiu per recollir i informació sobre unes fotografies aparegudes a les xarxes on els propietaris del lleó apareixien amb l’animal en una zona explícitament prohibida.

La disjuntiva, però, no s’atura aquí. Més enllà que el Govern estigui a l’espera de comprovar el fet per decidir si el sanciona, l’entitat FAADA, dedicada a l'apadrinament i rescat d'animals salvatges, ha demanat el decomís de l’animal per algunes fotos suposadament eròtiques els que els propietaris s’havien fet amb l’animal.

 

Demanen el decomís del lleó per unes fotos eròtiques

El comportament, segons indiquen des de l’associació animalista, no s’adequa a la funció que hauria de tenir l’animal i per això n’exigeixen el decomís. Algunes de les imatges, en aquesta línia, mostren com la propietària s’exhibeix amb el lleó i ara la Generalitat haurà d’analitzar si els sanciona per aquest fet.

Finalment, en aquesta mateixa línia, cal destacar que no és la primera vegada que l’associació esmentada posa en relleu la situació de l’animal. Fa un temps, FADDA, ja va demanar que es modifiqués la normativa que recull les mesures necessàries. Al fil de la qüestió, el Departament de Territori i Sostenibilitat s'ha compromès a estudiar per decidir si cal «prohibir la tinença de determinats animals salvatges a Catalunya».

La família, finalment, ha volgut sortir al pas de les acusacions en mostrar diverses fotografies on apareixen tots dos despullats. «Sabeu quin és el significat de l'erotisme? Això és erotisme!», afegien els propietaris del lleó al fil de la publicació. 


Comentaris

envia el comentari