Imatge d'un primer pla de Francesc Mauri al programa 'Zona Franca' de TV3

Francesc Mauri: com va conèixer la seva dona i qui són els seus fills

La preciosa història com Francesc Mauri va conèixer la seva dona i quan la parella va adoptar un dels seus fills

Francesc Mauri és un dels meteoròlegs més estimats de la televisió pública catalana. La seva rigorositat i la seva naturalitat a l'hora d'explicar-nos l'escenari meteorològic a Catalunya és el que ens fa estar pendents davant del televisor. L'home del temps per excel·lència de TV3, és molt cautelós en parlar de temes sobre la seva vida privada.

Tot i això, l'abril de l'any passat, Francesc Mauri va concedir una entrevista al programa 'Al cotxe' de TV3, presentat per Eloi Vila i va parlar sobre temes relacionats amb el seu àmbit més íntim. Un dels que més va cridar l'atenció, va ser quan va parlar sobre la seva dona i els seus dos fills i, a més, va decidir mostrar-los públicament. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Francesc Mauri té un fill adoptat

Com hem dit, al llarg de la conversa amb Vila, en Mauri es va mostrar molt natural parlant de la seva família. «Ric molt amb la meva imitació al 'Polònia' amb el meu fill petit. En tinc dos, un de 10 i un de 22. El Pol és el més gran, el biològic i el Marc és el petit i va venir de la Xina l'any 2013. És una adopció», va explicar Mauri. 

També va posar sobre la taula l'interès que té el seu fill petit, el Marc, amb la meteorologia. «El gran no segueix la meteorologia, ha acabat Humanitats. El petit, que com s'acostuma a dir no és de sang, la meteorologia l'apassiona. Té una curiositat innata pels tipus de núvols, fa pronòstics mirant el cel», deia orgullós. 

Imatge de Francesc Mauri amb la seva dona i els seus dos fills
Francesc Mauri amb la seva dona i els seus dos fills. | TV3

Com va conèixer la seva dona?

Tal com va avançar el Diari Ara, Francesc Mauri va conèixer la seva dona la nit de Nadal de l'any 1989. Mauri tenia 23 anys i tal com va explicar al mitjà esmentat, ell i la seva colla d'amics tenien el costum de, després del dinar de Nadal, reunir-se i anar a algun lloc amb música per passar el vespre plegats. 

En aquella festa, en Mauri i els seus amics van conèixer dues noies, les van treure a ballar i es van quedar xerrant amb elles una estona. En un moment donat, el jove Francesc Mauri va aprofitar per convidar-les al seu aniversari que justament era l'endemà, el dia de Sant Esteve.

Així va ser com l'home del temps de TV3 va conèixer la seva xicota. El 5 de març de 1994 van oficialitzar la seva relació i es van casar. «És una persona que sap molt bé què vol fer i com ho vol fer, afectuosa, assenyada i esbojarrada alhora. A més a més és guapa, i segur que em deixo coses», va assenyalar Mauri al Diari Ara