Imatge de Francesc Mauri al programa 'Al Cotxe' de TV3

Francesc Mauri, sense paraules en veure les pluges a Catalunya: «És surrealista»

Una intensa calamarsada va inundar dimecres els carrers de Sant Hilari Sacalm i Francesc Mauri va voler comentar-ne les surrealistes imatges

El temporal no dona treva. El país sencer es veu immers en una situació de ruixats generalitzats i el Meteocat alerta de que la situació anirà a més aquesta tarda. Ahir dimecres, però, ja vam tenir una petita mostra dels estralls causats pel temporal a casa nostra. Concretament a Sant Hilari Sacalm, a la comarca de la Selva

Una espectacular calamarsada va bloquejar completament el centre de la ciutat gironina deixant imatges del tot estridents. Francesc Mauri, de fet, no es podia estar de comentar-ne una que ell mateix qualificava de «surrealista». 

En un dels vídeos enregistrats s'hi pot veure com un cotxe es queda totalment aturat al centre de Sant Hilari Sacalm a causa de les inundacions pel temporal. Enlloc d'intentar fer marxa enrere per a evitar quedar-se aturat, el conductor opta per seguir conduint i acaba completament bloquejat al mig del carrer. 

«Veient les imatges i el surrealista rescat. Al cap del carrer frenen i donen mitja volta. Ell accelera, no rectifica i no es mou. Amb el codi de circulació a la ma, Mossos, no és conducció temerària?», diu Mauri mentre afegeix: «Com diu el rètol del fanal: "Gent de debò"». 

Caos a Sant Hilari pel temporal 

Una intensa calamarsada va inundar part dels carrers de Sant Hilari Sacalm, a la comarca de la Selva, el passat dimecres a la tarda. Els Bombers van haver de mobilitzar diverses dotacions per treure l'aigua que s'acumulava, ja que els embornals van quedar inutilitzats per la calamarsa que va caure. 

Hi va haver cases inundades i algun cotxe atrapat per l'alçada de la pedra acumulada, com es pot veure en el cas del vídeo que ha comentat Francesc Mauri. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!