IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Frank Cuesta carrega contra Dani Mateo per mocar-se amb la bandera espanyola

«A que no tens ous de fer-ho amb una estelada o la bandera de l’ISIS?», li recrimina

Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio'
Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio' | Twitter

Segueix la polèmica per l'sketch del programa 'El Intermedio' en què Dani Mateo va mocar-se amb una bandera espanyola. El presentador va fer una paròdia de la lectura de l'article de la Constitució que va fer la princesa Elionor el dia del seu aniversari, llegint una recepta mèdica com si fos un article de la Carta Magna. De sobte, Mateo va esternudar i va treure's els mocs amb la bandera d'Espanya que tenia al costat.

«Ostres, perdó. Jo no volia ofendre ningú», assegurava el periodista mentre besava la bandera i afegia: «De veritat, companys ho podem repetir? No volia ofendre ningú, ni els espanyols, ni el rei, ni els xinesos que venen aquests draps... No, draps, no!». Un gest i unes paraules que ràpidament van encendre les xarxes socials, on el van titllar de «paràsit», «fastigós» o «porc».

Frank Cuesta també carrega contra Dani Mateo

L'últim en sumar-se a la llista de crítics amb l'sketch d''El Intermedio' ha estat Frank Cuesta. El presentador de 'Wild Frank' ha compartit una carta oberta a les xarxes socials en què recrimina a Mateo que «es perdi el respecte pels valors del nostre país». «Sí, és una tela amb colors, però és la tela que representa la unió d'un país», diu Cuesta.

Segons apunta, «és un valor molt important pels militars que defensen la nostra llibertat fora de les nostres fronteres» o «per la gent que portem anys fora del nostre país i tenim la bandera penjada a casa». També per «als nostres pares i avis», ja que «fossin del bàndol que fossin, els va unir després d'una guerra i una dictadura».

Frank Cuesta ha carregat durament contra Dani Mateo
Frank Cuesta ha carregat durament contra Dani Mateo | YouTube

 

«Aquesta és la bandera que veiem quan sona l'himne nacional», segueix dient Frank Cuesta, «la de l'equip nacional quan va guanyar el Mundial o amb la que es cobreix Rafa Nadal quan guanya un Roland Garros». «És la bandera que cobria els fèretres dels asesinats per ETA», recorda el presentador de 'Wild Frank', explicant que és la que portava el fèretre del seu cosí guàrdia civil que va morir en acte de servei.

«Entenc que vulguis exercir la teva llibertat d'expressió, no és delicte, però pensa en com se sentirà un militar en mig de l'Àfrica, que està allà perquè tu puguis tenir una vida tranquil·la a Madrid», li recrimina. «Com ja li vaig dir a Willy Toledo, a què no tens ous a netejar-te el cul amb una estelada o una bandera de l'ISIS? A què no?», acaba la carta.

Dani Mateo es defensa a través de Twitter

Per la seva banda, el col·laborador d''El Intermedio' ha volgut defensar-se amb dues piulades a Twitter de les crítiques que ha rebut en les últimes hores. «El sentit de l'sketch era demostrar que, quan els ànims estan molt caldejats, les banderes es tornen més importants que les persones i això és perillós. Mai va ser ofendre», explica.

«Quan un decideix posar la seva vida al servei del riure sap que aquestes són les conseqüències, però a vegades resulta dur. No obstant això, aquesta és la meva feina i he d'aguantar. Per això em vaig dedicar a la comèdia, per fer la realitat més suportable», sentencia.


Comentaris

envia el comentari