El passat 4 d'octubre es va inaugurar la primera Freshly Store a Barcelona

Freshly Cosmetics marca una parada obligatòria a Barcelona amb la seva primera botiga física, la Freshly Store

La primera botiga de la 'start up' catalana de cosmètica natural, està situada al C/ Portaferrissa, 34, un dels carrers més emblemàtics de la ciutat comtal

Dotze dies han passat des que Freshly Cosmetics, la marca que ha revolucionat la cosmètica natural, fes un salt per convertir-se en molt més que una start-up digital i inaugurés la seva primera botiga física: La Freshly Store.

El passat 4 d'octubre més de 500 persones van omplir de gom a gom el Carrer Portaferrissa,  número 34 de Barcelona,  el 5è carrer més transitat d'Europa,  per donar la benvinguda i descobrir aquest nou model de negoci amb què  la marca, 100% online fins aleshores, s'obria camí a l'omnicanalitat.

L'acollida per part de la comunitat de Freshly va ser desbordant i és que la Freshly Store va molt més enllà  de fer un salt en el sector del retail, per la marca és una manera de poder interactuar amb el client a través de diferents canals.  Un dels seus principals valors és el de poder satisfer les necessitats i desitjos dels seus clients, valors que han revolucionat el món de la cosmètica natural. Per Mireia Trepat, fundadora de la marca, «La botiga s'ha creat no sols com un punt de venda sinó com un punt per a acostar l'experiència Freshly als nostres clients».

Més de 500 persones van omplir de gom a gom el 5è carrer més transitat d'Europa per donar la benvinguda a la primera botiga
Més de 500 persones van omplir el 5è carrer més transitat d'Europa per donar la benvinguda a la primera botiga | Cedida

 

La comunitat desitja i Freshly Cosmetics escolta i construeix

Amb la botiga Freshly Store es fan realitat els somnis  de molts dels seus clients: poder provar tots els seus productes, inclòs el pack d'edició limitada  de l'última col·laboració de la marca juntament  amb Mr. Wonderful:el Body Oil & Cleanser Pack By Mr Wonderful.

La innovació, l'amor pels detalls, l'escolta activa i la sostenibilitat ha fet que la marca aposti per un disseny de retail innovador,  al bell mig de Barcelona i sota el lema de «The Future of cosmetics is here».

Quan ens endinsem dins la Freshly Store podem trobar-nos amb una gran lona retroil·luminada que destaca la filosofia i els valors de la marca: natural, healthy, sustainable, love animals and vegan. També l'acompanya l'aspecte visual que la fa lluminosa, moderna, transparent i propera, gràcies a l'atenció personalitzada que s'ofereix en les rutines de bellesa. Compta amb un espai de decoració natural en el qual s'han inclòs una selecció d'exclusives plantes naturals. A més com a bons amants dels animals, la botiga els hi permet l'accés.

L'aposta per la tecnologia no podia ser menys, venint de la «start up» que va començar amb un model 100% online. És per això que el model offline també ofereix una revolució a l'hora de fer el pagament, i és que la botiga disposa d'un punt fix de pagament però també ofereix dos punts mòbils  des dels quals es podrà pagar  amb targeta o a través del mòbil, sense necessitat d'anar a fer cua.

 

Per primera vegada es poden provar tots els productes de Freshly Cosmetics abans de comprar-los
Per primera vegada es poden provar tots els productes de Freshly Cosmetics abans de comprar-los | Cedida

 

Un planeta més sostenible gràcies als valors de Freshly Cosmetics

Un dels aspectes distintius de la Freshly Store és el nou model de ‘re-fill’ de productes,  on es podrà  reomplir xampú, acondicionador i gel de dutxa, portant el teu envàs Freshly. Una acció per part de la marca que posa en manifest, una vegada més, el respecte pel medi ambient, el planeta i per la sostenibilitat d'aquest.

Sens dubte, és un pas cap a un nou èxit de la marca, que va néixer de la inspiració, precisament, d'una mare i els coneixements de tres enginyers químics sorgits de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i que amb només tres anys, s'ha posicionat com a líder de cosmètica natural  gràcies al seu creixement ràpid i continuat i els seus valors d'escolta activa cap a la comunitat. 

De fet, la marca preveu que la Freshly Store es converteixi en una botiga amb una facturació de 30.000 €/m²  gràcies al seu model de prova de productes i cobrament deslocalitzat, mentre que per a finals d'aquest 2019 Freshly Cosmetics tenen previst arribar a les 12M €, superant així les previsions inicials.