Froilà veient el seu amic Gonzalo Caballero

La imprudent decisió de Froilà sobre el coronavirus

El nebot del rei segueix amb la seva rutina a Londres com si no passés res

Froilà de Marichalar i Borbó viu en el seu món. Tot i l'alarma general pel coronavirus, ell ha decidit viure aquesta crisi a la seva manera. I això que la Família Reial ha viscut de prop el virus, quan es va detectar un cas a l'escola de la princesa Elionor i l'infanta Sofia. 

Després del tancament de les escoles a tota Espanya, ordenat pel govern, tant Sofia com Elionor viuen confinades i només fan classes telemàtiques. En canvi, el seu cosí Froilà  corre més perill a Londres, ciutat on viu des del gener. 

Allà el govern britànic encara no ha ordenat el tancament d'empreses o centres educatius. Mentre Boris Johnson no decreti la necessitat de confinar-se, Froilà continua amb la seva rutina i sembla que sense prendre cap mesura de protecció

Froilà fa vida normal

No té cap prohibició per no fer-ho, ja que el Regne Unit no es troba en estat d'emergència, però és cert que és recomanable que tothom passi tant temps a  casa  com sigui possible. En canvi, el jove no fa cas d'aquestes premisses i va cada dia a la  universitat

El fill de la infanta Helena sembla que no sigui conscient que qualsevol persona pot contagiar-se. Només cal veure com la seva tieta, la  reina Letícia, es va d'haver de fer la prova del coronavirus després del positiu d'Irene Montero.