Imatge dels Bombers, treballant en l'incident

Detecten una fuita de gas a tocar de l'Institut Ramon de la Torre, a Torredembarra

Els Bombers han rebut l'avís poc després de les 12 del migdia d'aquest divendres

Una fuita de gas a tocar de l'Institut Ramon de la Torre, a Torredembarra, ha encès totes les alarmes aquest divendres, 14 de juny, poc després de les 12.15 hores. La incidència s'ha produït a peu de carrer, a l'altura del número 21 del Camí del Moro, i dues dotacions de Bombers s'hi han desplaçat de forma immediata per resoldre-ho. La fuita s'ha produït a l'exterior del centre, a la via pública, i els operaris de l'empresa subministradora  ja treballen per buidar les canonades corresponents i donar la situació per resolta.

Una forta olor de gas ha alertat de la incidència a les 12.19 hores, i la Policia Local i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també s'han apropat de forma immediata. No obstant això, no ha calgut desallotjar ningú ni activar cap protocol d'emergència més enllà de tallar l'episodi i solucionar la fuita amb la màxima velocitat possible. Tampoc ha calgut desallotjar els veïns del mateix carrer, ja que s'ha localitzat el punt exacte de la fuita pocs minuts després que els operaris iniciessin els treballs de revisió.

La fuita de gas s'ha produït en una canonada a pocs metres de l'Institut Ramon de la Torre

El Ramon de la Torre és un dels dos instituts que té la localitat del Baix Gaià, i la incidència ha causat inquietud pel fet que encara no han començat el període de vacances i els alumnes d'Educació Secundària (ESO) i Batxillerat es troben en els darrers dies de classe. Segons han explicat fonts dels Bombers a TarragonaDigital, el fet que l'incident s'hagi produït a l'exterior, en ple carrer, ha facilitat que l'olor es pogués percebre a tot el carrer poc després de les dotze del migdia. L'ensurt, però, ha quedat resolt en pocs minuts i la jornada escolar ha continuat amb normalitat.

També et pot interessar