CaixaBank

La Fundació La Caixa ofereix una borsa de treball per a la recollida de la fruita a Lleida

Per combatre la crisi del coronavirus, la iniciativa té l'objectiu d'atendre les necessitats de les empresar i oferir feina a persones en risc d'exclusió

La Fundació La Caixa ha posat a la disposició de les empreses del sector agroalimentari una borsa de treball amb candidats del seu programa d'inserció sociolaboral Incorpora per a la campanya de recollida de fruita a Lleida, ha informat aquest dijous l'entitat en un comunicat.

Aquesta iniciativa la desenvolupa de la mà de AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank que aposta per impulsar el sector agrari, per a donar resposta a la demanda de personal per a la campanya de recollida.

Té l'objectiu d'atendre les necessitats de les empresar i oferir feina a persones en risc d'exclusió que s'han quedat en atur amb la crisi derivada del coronavirus. Els perfils cobreixen rols com a peons agrícoles, envasadors d'aliments, remontadores de caixes i encarregats de línies, i la majoria té experiència en altres campanyes de la fruita i tots han realitzat itineraris d'inserció sociolaboral personalitzada en les entitats socials del grup Incorpora Lleida.

En 2019, el programa Incorpora va facilitar  la creació de 842 llocs de treball  per a persones vulnerables a Lleida, gràcies a la implicació de 275 empreses i nou entitats socials.