Manifestants contra l'exhumació de Franco

La Fundació Francisco Franco obre la seva seu a Barcelona

L'entitat va constituir la delegació en un acte celebrat aquest divendres passat

La Fundació Nacional Francisco Franco ha obert la darrera delegació provincial que li mancava a Catalunya: la de Barcelona. L'entitat, que té com a finalitat promoure i divulgar l'acció del dictador durant els 40 anys que va ser al capdavant de l'Estat espanyol, va fer aquest divendres, 10 de gener, la celebració de la constitució de la delegació de l'entitat a Barcelona, en un restaurant ubicat al passeig de Gràcia.

Després que  durant el 2019 la Fundació amb el nom del dictador obrís delegacions a Girona, Tarragona i Lleida, finalment ha estat també el torn de Barcelona. Des de la cúpula de l'entitat han mostrat el seu suport als delegats barcelonins. «Ens comprometem a donar-los suport en la mesura de les nostres possibilitats i estem segurs que la majoria de la població espanyola, en breu, sota l'esdevenidor de les polítiques sectàries marxistes que s'imposaran a Espanya, els entendrà molt millor», expliquen al seu web.

Catalunya viu «una dictadura», segons la Fundació Francisco Franco

Per al president executiu de l'entitat franquista, Juan Chicharro Ortega, Catalunya viu «una dictadura en tota regla en què la llibertat per a aquells que s'enfronten directament i obertament contra l'opressió nacionalista senzillament no existeix».

«La immensa i valenta tasca que duen a terme sometents o brigades de neteja de forma absolutament voluntària és poc coneguda a la resta d'Espanya; constitueixen el nucli d'una resistència a la dictadura formal imposada a Catalunya i ignorada, quan no recolzada, a la resta d'Espanya per l'esquerra sectària al poder», afirmava Chicharro després de l'acte a la ciutat de Barcelona.

També et pot interessar...