El Valls, de festa nadalenca al vestidor del camp del Vilanova

Golejada favorable al Valls i en contra per al Catllar per tancar l’any

El Valls de Pallarès guanya a Vilanova i la Geltrú (1-4) i el Catllar perd per una maneta (5-0) al camp de l’Ascó. Ambdós conjunts radicalitzen les seves posicions a la taula
El Valls ha celebrat el nou triomf posant-se uns barrets de Pare Noel | UE Valls

La jornada 15 del grup II de Primera Catalana ha servit per als representants del Camp de Tarragona per radicalitzar i consolidar-se en les seves posicions. Malauradament això no suposa un 100% d’alegria per als dos equips, ja que el Valls sí que es troba en la zona alta però el Catllar està endinsat en la zona més preocupant de la classificació. Ambdós conjunts han viscut una golejada: els vallencs a favor i els catllarencs en contra, fet que confirma la remuntada dels de l’Alt Camp i el complicat futur que se li presenta als tarragonins.

El Valls, sense fre

La UE Valls ha golejat per 1 a 4 al camp del Vilanova en un encontre que inauguraven ben d’hora. Cesc Martínez, en el minut 10, s’internava a l’àrea local per la banda esquerra i engaltava un xut sec per fer el 0 a 1. Joel Marigot ampliaria diferències fregant el temps de descans amb el 0 a 2, resultat que faria mal al conjunt local i que aquest veuria com s’ampliava fins al 0 a 3 en el minut 57 gràcies a Joan Torné. El marcador feia justícia a un Valls molt sòlid en defensa i efectiu en atac. El gol de Torné arribava després de gaudir de fins a tres ocasions clares davant un superat Vilanova que ha pogut retallar diferències en el minut 65 gràcies a Iloie.

Tot i que els barcelonins han tingut l’opció de posar-se dins del matx, ho han deixat escapar i el Valls, en el minut 87, remataria encara més el triomf amb l’1 a 4 de Sergi Gómez. Aquest triomf, el sisè en set jornades on el Valls ha sumat 19 dels 21 punts possibles, deixa el conjunt dirigit per Joan Antoni Pallarès en la cinquena posició de la lliga amb 23 punts, deu més que el descens i a nou de les places d’ascens.

El Catllar ha patit una nova derrota
Els catllarencs tanquen l'any de la pitjor manera: perdent i per golejada | Àngel Ullate

El Catllar rep una maneta

El CE El Catllar ha perdut per 5 a 0 al camp de l’Ascó i ha tancat l’any 2019 de la pitjor manera possible. Els ebrencs, favorits en el matx tenint en compte la diferència entre ambdues entitats en el dia a dia i en la classificació, només han necessitat dotze minuts per inaugurar el marcador. Concretament ho ha fet el visitant Edu Escote amb un gol en pròpia porteria  després d’una passada enrere des de la banda esquerra que s’ha refusat defectuosament. El domini asconenc es mantenia però no ha estat fins al minut 52 quan Nogueira feia el 2 a 0 després de rebre una pilota a la frontal i definir a la dreta del porter catllarenc.

Aquesta situació s’ha viscut de forma semblant en el minut 66, quan Quim Cardona ha rebut sol la frontal per fer el 3 a 0. El local Pachu, en el minut 86, rematava el duel amb el 4 a 0 i en el temps afegit ha estat el debutant Avante qui rematava des del punt de penal el 5 a 0. La golejada rebuda pel Catllar arriba juntament amb el triomf de l’Alcarràs que fa baixar l’equip d’Àlex González a la penúltima plaça amb onze punts, deixant la permanència, de forma provisional, a set de distància. Mal final d’any per a un CE El Catllar que buscarà una gran reacció en el 2020 per intentar assolir una complicada salvació.