Óscar Sanz ha estat titular en el centre del camp i ha jugat els 90 minuts

Un doblet de Martínez dona l’estrena rodona al CF Pobla

El filial del Nàstic guanya per 1 a 2 al camp de l’Atlètic Horta, equip que la temporada passada no va perdre cap matx com a local. Martínez, amb dos gols, és l’heroi grana

Óscar Sanz ha estat titular en el centre del camp i ha jugat els 90 minuts | Joan Alfons López

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut tenir una millor estrena possible al grup cinquè de Tercera després de guanyar per 1 a 2 al camp de l’Atlètic Horta, conjunt que la temporada passada va finalitzar en la tercera posició de la lliga després de mantenir-se invicte com a local durant tota la campanya. Avui, en la primera cita de la temporada 2019-2020, el filial del Nàstic ja ha destronat el conjunt barceloní i li ha etzibat la primera victòria visitant.

Guillem Martínez, bigolejador

L’encontre es posava de cara en el minut 16 quan Guillem Martínez obria la llauna per fer el 0 a 1. L’Atlètic Horta ha buscat l’empat però la manca de punteria i la bona feina pobletana ha impedit l’equilibri. Quan semblava que el duel podia arribar a la seva recta final amb avantatge mínim per la Pobla, Martínez ha tornat a veure porteria i ha encarrilat el triomf en el minut 72. La defensa pobletana no ha pogut mantenir la porteria a zero i Barrera aconseguia reduir diferències a cinc minuts del final, fet que ha provocat que el triomf hagi estat quelcom patit.

Finalment, els tres punts tornen amb l’expedició pobletana i se situen de forma anecdòtica i provisional en la segona posició de la lliga amb tres punts, a l’espera que es disputin la resta d’encontres. La pròxima cita dels d’Albert Company serà dissabte vinent a les 19.00 hores rebent el Castelldefels.

📺 Vídeo resum del partit (Betevé)  📺

Atlètic Horta

Morgade, Castillo, Campeny, Vives (Gutiérrez 69'), Gaudioso, Rio, Recort (Tejada 71'), Corominas, Rafael, Inés i Stamatov (Barrera 57')

CF Pobla

Riera, Caballero, Cardona, Domingo, Figueras, Sanz, Martínez (Guica 72'), Garcia, Martí, Molina (Guiu 75') i Montero (Serrano 86')

0-1 / Martínez (16')

0-2 / Martínez (72')

1-2 / Barrera (85')

Per als locals Inés, Vives, Tejada i Barrera i per als visitants Garcia, Riera, Martí i Figueras