Tercera derrota pobletana de la temporada

La Pobla perd en la recta final al camp del Vilafranca

Els grana pateixen una derrota per la mínima amb un gol del local Civil en el minut 83. El filial del Nàstic acabarà la jornada ocupant la cinquena plaça

Setenaderrota pobletana de la temporada | Joan Alfons López

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut extreure res de positiu de la seva visita al camp del Vilafranca després que els penedesencs s’hagin imposat per 1 a 0 amb un gol de Civit en el minut 83 de partit. El filial nastiquer afrontava el matx amb el repte de tornar a guanyar després de no competir però sumar els tres punts la setmana anterior, fet que malauradament no ha pogut aconseguir, tornant cap a casa amb les mans buides.

Els vilafranquins no han aconseguit decantar la balança en el primer temps, tot i que han tingut alguna opció com una arribada de Civil després d’una assistència de Jordi Oribe en el minut 22. No ha estat fins al segon temps que el matx s’ha desequilibrat. Quan l’encontre semblava que anava a finalitzar amb l’empat inicial, els locals han gaudit de la definició adient per endur-se els tres punts. Civil aconseguia superar Arnau Riera per anotar el gol del triomf.

Aquesta diana provoca la setena derrota de la temporada per a una Pobla que tancarà la jornada 23 de lliga ocupant la cinquena posició amb 40 punts. La pròxima cita dels pobletans serà el pròxim dissabte, novament com a visitant, jugant al camp de l’Igualada.