El Juvenil A del Nàstic extreu un punt de valor davant el golejador Espanyol

L’equip dirigit per Dani Vidal empata (1-1) davant un Espanyol que havia marcat 21 gols en els darrers tres partits. Els grana planten cara contra un dels grans de la lliga

Nàstic i Espanyol abandonant la gespa de l'annex en el partit de la temporada passada | Gimnàstic

El Juvenil A del Nàstic ha tornat a donar la cara contra un dels equips més importants de la lliga i ha extret un punt contra l’Espanyol després d’empatar en un encontre (1-1)  on la capacitat golejadora perica, que havia vist porteria en 21 ocasions en els últims tres partits, s’ha vist aturada per la bona feina del conjunt dirigit per Dani Vidal.

Els grana colpejarien primer i ben d’hora. Era el minut 10 de la primera meitat quan Álvarez aconseguia batre el porter visitant Canales per fer l’1 a 0  que posava els tarragonins per davant en el marcador. Els blanc-i-blaus, que encara no han perdut cap partit, es veien obligats a remuntar si volen mantenir la seva condició d’invictes i quedar-se a prop del Zaragoza, primer classificat que aquesta jornada es veia les cares davant el Barça. La bona feina de l’equip nastiquer ha donat els seus fruits en el primer temps, arribant a conservar la diferència favorable fins al segon temps, quan el visitant Baquero, que acabava de saltar a la gespa en el temps de descans, aconseguia empatar en el minut 49.

Encara que ambdós conjunts han buscat el gol de la victòria, aquest no ha arribat i s’han hagut de conformar amb un empat que provoca que els jugadors dirigits per Dani Vidal arribin als dotze punts després de tres victòries, tres empats i tres derrotes en les primeres nou jornades de lliga. A l’espera dels resultats de tota la jornada, els nastiquers són novens amb dotze punts, empatats amb l’Europa, pròxim rival dels grana dissabte vinent a les 17.15 hores.

Reverte, Quirós, Cáliz (Rodríguez 46’), Víctor, Halleblek (Cunyat 80’), Nin, Álvarez (Ximénez 89’), Garcia, Romero, Grau (Robledo 74’) i El Idrissi

Espanyol

Canales, Sánchez, Carmona, Sanchís, Casta (Lachevre 74’), Villahermosa, Álvarez, Gracia (Cabrero 65’), MAhicas, García (Svensson 69’) i Merchan (Baquero 46’)

1-0 / Álvarez (10’)

1-1 / Baquero (49’)

Per als locals Bastardo, Ximénez i Grau i per als visitants Gracia i Svensson

Joan Masip Vidal

Matx corresponent a la jornada 9 del campionat de lliga del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al camp de futbol annex al Nou Estadi