El Nàstic juvenil ha sumat la segona victòria

El Juvenil A del Nàstic s’endú els tres punts d’Osca

L’equip entrenat per Dani Vidal guanya (0-2) al camp del Huesca i suma la segona victòria de la temporada. Un gol d’Halleblek i un d’Álvarez donen els tres punts

El Nàstic juvenil ha sumat la segona victòria | Joan Alfons López

El Juvenil A del Nàstic ha sumat la segona victòria de la temporada després d’imposar-se per 0 a 2 al camp de la Sociedad Deportiva Huesca en el primer partit de la jornada 4 de Divisió d’Honor Juvenil. Els jugadors dirigits per Dani Vidal han sumat un important triomf després d’avançar-se ben aviat en el marcador. El defensa grana Boaz Hallebleek aprofitava un refús en una acció a pilota aturada per batre el local Biarge i fer el 0 a 1 ben d’hora.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Amb el marcador favorable, els tarragonins han estat capaços de generar suficients ocasions com per a anotar el segon, diana que no ha arribat fins al minut 30. Una bona sortida de pilota dels nastiquers ha acabat amb una perillosa falta a la frontal que ha executat a la perfecció Marc Álvarez per fer el 0 a 2. Tot i que durant el segon temps els locals han estat més incisius i han mostrat més perill que en els primers 45 minuts, el marcador no s’ha mogut i el triomf i els tres punts han marxat cap a Tarragona.

Vidal: «Hem tingut ofici i hem estat madurs»

Dani Vidal, entrenador grana, no ha pogut amagar la seva satisfacció després del triomf: «Estic content, guanyar per 0 a 2 fora de casa i al camp del Huesca no és fàcil. També és la tercera porteria a zero i és important crèixer en aquest aspecte». El tècnic dels tarragonins creu que la matinera diana ho ha facilitat tot: «Ha afavorit al fet que els nois tinguessin un plus de tranquil·litat. Hem arriscat des de darrere amb pilota sabent com pressionaven ells però els nois han tingut molta personalitat per a implantar el partit que volíem».

Vidal considera que els seus futbolistes han tingut «ofici» i han estat «madurs», sobretot després d’imposar-se en un matx incòmode: «Feia molta calor i el camp estava molt sec, havíem de baixar el risc en la sortida de pilota». Amb aquest resultat, el Nàstic escala fins a la quarta plaça amb set punts i prepara amb ànims el pròxim duel de dissabte vinent a les 12.00 hores a l’annex del Nou Estadi contra el Barça.

Huesca

Biarge, Cofrades (Marín 78'), Incze, Almerge, Pérez, Sierra, Carrasco (Tounkara 58'), Vivas, Omoruyi, Plo (Prat 58') i Rico (Rodríguez 58')

Gimnàstic

Castello, Quiros, Cáliz (Garcia 74'), Halleblek (Cunyat 78'), Nin, Álvarez (Ximenez 86'), Robledo, Romero, Moya i El Idrissi (Alcázar 66')

0-1 / Halleblek (4')

0-2 / Álvarez (30')

Targetes grogues

Per als locals Biarge, Pérez, Omoruyi i Prat i per als visitants Moya, Bastaro i Castello