El Nàstic celebrant un gol

Un fluix Nàstic salva un punt al camp de l’Espanyol B

Els tarragonins empaten en la recta final del matx al camp d’un Espanyol B on han ofert una de les imatges més grises de la campanya. Els grana, abonats a la mitjana anglesa

El Nàstic ha salvat els mobles al camp de l’Espanyol B després d’empatar (1-1) en un encontre on semblaven abocats a la derrota. Els tarragonins, que han ofert una de les imatges més grises de l’actual campanya, han aconseguit empatar en la recta final del partit i fins i tot han tingut opcions d’endur-se els tres punts. Segurament sigui aquesta la lectura més positiva del duel d’avui: ni quallant un deficient encontre, els nastiquers es donen per vençuts.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Dolents primers 45 minuts

El primer temps del Nàstic al camp de l’Espanyol B no serà recordat per ser dels millors, tot el contrari. El conjunt grana no s’ha trobat còmode sobre la gespa en cap moment i ha vist com els blanc-i-blaus sortien més endollats al matx. La primera ocasió clara, pels espanyolistes. Una centrada per la banda dreta i una posterior rematada era rebutjada per Gonzi  amb els meus per evitar el primer gol de l’encontre en el minut 6. Els homes dirigits per José Aurelio Gay marcarien però l’àrbitre anul·lava la diana per fora de joc en el minut 10.

S’hauria d’esperar al quart d’hora per trobar la primera aproximació perillosa d’un Nàstic que recuperaria la cara al matx fins que l’Espanyol B ha tornat a mostrar les dents. Una centrada de Jofre era rematada de cap per un Becerra  que enviava l’esfèric al travesser, forçant Gonzi a intervenir i treure la pilota sota pals quan el gol local estava mig fet. Era el minut 42 i els homes dirigits per Toni Seligrat demanaven el descans per intentar despertar abans de prendre mal.

Albarrán, protagonista de nou

El segon temps ha començat a trencar-se quan Carlos Albarrán ha tornat a protagonitzar una jugada clau d’un partit. Aquest cop no ha estat una expulsió, ha estat un gol en pròpia porteria. Una jugada de l’Espanyol B era rebutjada amb una bona intervenció de Gonzi. El jove porter no ha pogut atrapar l’esfèric i Albarrán, intentant rebutjar, s’ha introduït l’esfèric a la seva porteria avançant així el conjunt perico. Era el minut 60 i els homes de Toni Seligrat quedaven tocats anímicament.

Ballesteros, que sortia des de la banqueta, era l’únic que generava una mica de perill sobre la porteria de Fortuño en el minut 71. Brugui també ho intentava en el minut 80, però el seu xut sortia fora de la porteria blanc-i-blava. El temps passava i el Nàstic no reaccionava ni amb els canvis realitzats. No ha estat fins al penúltim minut dels 90 reglamentaris quan s’ha aconseguit empatar. Un llançament de cantonada mal executat ha acabat amb un rebuig local a la frontal que ha arribat a peus de Ballesteros. L’extrem ha realitzat un potent xut que Fortuño no ha pogut rebutjar, arribant la pilota als peus d’un Quintanilla  que no ha desaprofitat el regal per empatar.

Els jugadors de l’Espanyol B han reclamat fora de joc, però l’àrbitre no ha fet cas a les protestes, donant validesa a l’empat tarragoní. La diana ha donat ales a un partit que ha viscut més emoció en els sis minuts de descompte que en els 90 anteriors. Els locals han pogut anotar, però Gonzi ha resultat clau per evitar-ho en el minut 90. Els de Seligrat responien en el minut 93 amb Brugué, però Fortuño apareixia per evitar l’1 a 2.

Finalment, repartiment de punts que deixa el Nàstic de forma provisional en la primera posició de la lliga amb 16 punts, esperant el partit de L’Hospitalet contra l’Andorra d’aquesta tarda. El pròxim encontre del Nàstic ja serà l'any 2021, previsiblement diumenge 10 de gener amb la visita del Cornellà  al Nou Estadi.