Imatge del Nàstic-Barça d'aquest migdia

El Juvenil A del Nàstic tanca l’any com a visitant a Girona

El conjunt grana disputa el darrer partit del 2019 fora de casa visitant el Girona, un rival directe a qui busca superar en la classificació amb un triomf que es resisteix
Imatge del Nàstic-Barça d'aquest migdia | @FCBMasia

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona no s’atura aquest cap de setmana i afrontarà diumenge a les 12.00 hores el darrer partit del 2019 com a visitant jugant al camp del Girona, novè classificat amb quinze punts. Els tarragonins, que acumulen sis jornades sense guanyar, són desens amb un punt menys i buscaran contra un rival directe tornar a sumar els tres punts i calar, com a mínim, una posició a la taula abans de finalitzar l’any natural amb dos partits consecutius jugant al camp annex del Nou Estadi.

Amb la pólvora mullada

Els grana, que estan negats de cara a la porteria rival, acumulen quatre partits sense marcar, tot i que només han rebut un gol en els darrers 270 minuts de joc. L’equip segueix fent més mèrits sobre la gespa per sumar punts però la mala definició en els darrers metres està condemnant el conjunt d’un Dani Vidal, tècnic dels joves futbolistes, que no fa un drama de la situació: «Em generaria nervis o malestar que vingués un rival i ens fessin set o vuit ocasions però no és el cas». Els tarragonins segueixen transmetent bones sensacions amb la pilota als peus menys quan arriba el moment de marcar.

Tot i aquestes circumstàncies, Vidal afirma que per al duel «multiplicarem per dos la il·lusió que vam posar en el darrer duel a casa per extreure els tres punts». Davant hi haurà un Girona que acumula dues victòries seguides després de guanyar l’Atlético Villa-carlos (4-0) i el Lleida Esportiu (0-2), ascendint a la zona mitjana de la taula gràcies als onze punts sumats en les últimes sis jornades de competició.