Els grana no han pogut començar la lliga amb bon peu

El Juvenil del Nàstic perd al camp de l’Europa

Els grana perden per 2 a 0 en un duel on els locals marquen en els primers minuts i on sentencien en el temps de descompte després dels intents nastiquers de puntuar

Els grana, en una imatge d'arxiu | Lleida Esportiu

El Juvenil A del Nàstic ha perdut al camp de l’Europa per 2 a 0  en el matx corresponent a la jornada 10 del campionat de lliga del grup III de Divisió d’Honor. Els jugadors dirigits per Dani Vidal volien fer bons els empats davant l’Stadium Casablanca i l’Espanyol amb un triomf contra un rival directe com els barcelonins. Malauradament, els tarragonins tornen de la ciutat comtal sense premi, patint la quarta derrota de la temporada que el fa baixar a la novena posició amb 12 punts, veient com el Cornellà és ara el vuitè amb 14 i l’Europa es distancia a tres amb quinze en el setè lloc.

Un gol a l’inici i un al final

El duel es desequilibraria ben d’hora, just quan s’arribava al minut 11. El local Batalla aconseguia enviar l’esfèric al fons de la xarxa  per inaugurar un marcador que els nastiquers intentarien empatar en els més de 79 minuts restants. Malauradament, avui no s’ha tingut encert per equilibrar el marcador i ha estat el local Torroda qui, en el temps de descompte, sentenciava l’encontre per deixar els tres punts a casa i impedir als tarragonins tornar cap a casa amb recompensa. El pròxim repte del Juvenil A serà el pròxim cap de setmana rebent el Mallorca, actualment cinquè classificat.

Europa

Mourin, Navio, Karrouch, Batalla, Leornes, Pan Zaroual (76’), Del Cura, Fillali, Reinon (67’) i González (85’)

Nàstic

Reverte, Quirós (Montesinos 89’), Rodríguez (Cáliz 82’), Víctor, Halleblek, Nin, Giménez (Alcaraz 58’), Garcia (Robledo 46’), Romero, Grau i El Idrissi

1-0 / Batalla (11’)

2-0 / Torroda (90’)

Per als locals Batalla, Reinon, Del Cura, González i Ruiz i per als visitants Garcia, El Idrissi, Nin i Robledo