Pedro Martín intentant superar el porter rival

El Nàstic s’imposa a l’Atlètic Llevant en el primer amistós al Nou Estadi

Nou triomf de pretemporada del Nàstic, aquest cop contra l’Atlètic Llevant. Dissabte, nou amistós contra el Girona

El Nàstic ha complert amb els pronòstics i s’ha imposat per 4 a 1 a l’Atlètic Llevant al Nou Estadi. Els grana, que s’enfrontaven d’una categoria inferior, han sumat un triomf davant el seu públic.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

L’Atlètic Llevant seria el primer que aconseguiria batre el porter rival. Una centrada de Xavi des de la banda dreta era rematada, en segona instància, per Jiménez. Gonzi no ha pogut desviar el xut i el 0 a 1 pujava en el marcador electrònic.

Els grana havien de reaccionar i no han tardat gaire. Una jugada d’Albarrán per la banda dreta acabava amb una centrada que Ballesteros aprofitaria. Sense oposició i a porteria buida empatava de cap en el minut 21.

Els homes dirigits per Raúl Agné  dominaven i volien capgirar el marcador. Karim, sortit des de la banqueta poc abans, fregava el 2 a 1 en el minut 32. No seria fins al 41 quan Pedro rebria una assistència de Ballesteros per ballar al seu defensor i superar el porter rival.

Una errada i matx sentenciat

El segon temps mantindria la tònica de la primera meitat amb un Nàstic dominador i un equip pràcticament nou. Pol Prats aprofitava una pressió grana per robar la pilota a Danzo i enviar l’esfèric a l’escaire en el minut 53. Ja al final, en el minut 89, el serbi Cirkovic centrava i Jannick sentenciava amb el 4 a 1.

Els d’Agné han buscat ampliar la diferència en el marcador però no han tingut l’encert necessari en els darrers metres. El pròxim partit de pretemporada serà dissabte a les 20.00 hores rebent el Girona al Nou Estadi. Nou amistós, aquest cop elevant el nivell d’exigència.

Gonzi, Albarrán, Domingo, Pedro, Fullana, Ballesteros, Robert, Sanz, Óscar i Boaz. També han jugat: Manu, Trilles, Ribelles, Carbia, Del Campo, Cirkovic, Aythami, Prats, Pablo, Oriol, Jannick, Karim, Montalvo i Caro.