Samarreta del Nàstic

El Nàstic empata contra l’Atlètic Llevant amb un gol de Brugui

Els grana equilibren un marcador en contra i sumen el quart partit de l’estiu sense perdre. La pròxima cita, dissabte contra l’Espanyol B

El Nàstic ha empatat (1-1) davant l’Atlètic Llevant al Nou Estadi en el cinquè partit amistós de la pretemporada. Els tarragonins, que han jugat en el dia de Santa Tecla, han pogut equilibrar un marcador que s’havia posat coll amunt en el minut 29 amb una errada defensiva. Una acció semblant del bàndol contrari ha permès Brugui  empatar i evitar la segona derrota de la preparació estival.

Una imprecisió i gol en contra

Els homes dirigits per Toni Seligrat saltaven a la gespa del solitari Nou Estadi buscant la tercera victòria seguida de la pretemporada. Després d’imposar-se al Zaragoza i al València Mestalla, els tarragonins tornaven a casa en el dia de Santa Tecla per seguir mostrant bones sensacions abans de l’estrena a la lliga. Amb un onze teòricament més suplent que titular, Pol Prats ha generat la primera ocasió en els primers minuts.

Malgrat l’engrescador inici, l’encontre s’equilibraria i el primer a colpejar en el marcador seria l’Atlètic Llevant. Concretament ha estat en el minut 29. Lucas Prudhomme ha desviat la pilota en una jugada a pilota aturada a favor dels valencians i una mala sortida de Wilfred ha habilitat Cantero  per fer el 0 a 1 amb una rematada de cap al segon pal. El Nàstic no estava quallant una mala actuació però una errada l’ha penalitzat.

Brugui, el més destacat del segon temps

El pas dels minuts ha perjudicat els interessos dels tarragonins, deixant veure un Nàstic incòmode amb el marcador advers. Els canvis introduïts en el segon temps han intentat injectar quelcom diferent en les files grana. Brugui, titular ja en el segon temps, prenia el protagonisme una vegada més amb accions de mèrit. La més destacada, en el minut 61. Un xut seu era desviat en el darrer moment per Lucas Prudhomme per enviar la bola a la fusta.

Brugui no s’ha vist afectat per l’ocasió desaprofitada i malgrat que a l’equip se l’ha vist quelcom ansiós per empatar, el premi ha arribat. Una centrada de Javi Bonilla des de la banda esquerra ha acabat amb una rematada de cap en solitari de Brugui que el porter Petr  no ha rebutjat amb correcció. En lloc d’agafar l’esfèric o enviar-la fora, ha impactat la pilota amb la mà amb la mala fortuna per ell d’enviar-se l’esfèric al fons de la seva mateixa porteria.

La diana obria un nou partit de deu minuts per intentar capgirar el marcador. Feras, jugador d’Aràbia Saudí a prova amb el club, ha enviat un xut fregant la base del pal dret de la porteria de l’Atlètic Llevant en l’ocasió més clara de tot el segon temps. Ha estat la darrera acció més destacada d’un matx que deixarà pas a l’encontre de dissabte a les 17.00 hores contra l’Espanyol B, també a Tarragona.

Gimnàstic

Wilfred (Gonzi 61’), Guiu (Albarran 61’), Trilles (Grifell 68’), Quintanilla (Rueda 46’), Oriol (Caballero 50’), Miranda (Feras 77’), Ribelles (Brugui 46’), Lucas (Bonilla 61’), Ballesteros (Sanz 68’), Prats (Carbia 46’) i Lasso (Pedro 61’)

At. Llevant

Petr, Joseda, Villalón, Rafa, David López, Édgar, Carvajal, Blesa, Cantero, Joan i Soberón. També han jugat Herrero, Cerdá, Peña, Granados, Alfredo, Soler, Marcos, Fermín, Ferni i Pedraza

0-1 / Cantero (29’)

1-1 / Brugui (80’)

Targetes grogues

Per als locals Miranda, Quintanilla, Ballesteros i pels visitants López i Soberón