Acció entre un jugador del Nàstic i un del Cornellà

El Nàstic perd a Cornellà amb un gol il·legal en el temps de descompte

Els grana perden el tercer partit de la temporada amb un gol en el temps de descompte que no hauria d’haver pujat al marcador quan jugaven amb un menys. L’àrbitre, trist protagonista

El Nàstic ha perdut de manera injusta i fins a cert punt il·legal al camp del Cornellà (2-1) en un matx que ha estat marcat per l’actuació arbitral de Roberto Gonzalo Sánchez. El col·legiat ha donat validesa a un gol dels locals en el minut 92, una diana que no hauria d’haver pujat al marcador perquè el jugador local Pol Moreno impacta la pilota quan Suárez la té agafada contra el terra amb una mà. Gol il·legal que ha donat per bo un col·legiat que ha mantingut una actitud quelcom altiva davant les lògiques protestes dels jugadors grana.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Un córner, una expulsió i una derrota injusta

Toni Seligrat, tècnic del Nàstic, avisava divendres del futbol que s’hauria de practicar al Nou Municipal de Cornellà. I al valencià, coneixedor de la categoria, no li ha faltat raó. Els primers 45 minuts a terres barcelonines no seran recordats per un futbol exquisit. La igualtat ha estat la tònica fins que els locals han fet suar quelcom a Suárez en el minut 30. El porter grana s’ha vist obligat a realitzar una bona intervenció a un xut dins de l’àrea grana. Seria l’avís perquè tres minuts després, l’àrbitre assenyalava un protestat penal.

Una lluita aèria de Rueda era castigada després d’una llei de l’avantatge amb la pena màxima. Agus Medina era l’encarregat d’executar el penal i el migcampista local l’enviava fora davant de la celebració nastiquera. Els verds no es rendien i un minut després tornaven a rondar la meta tarragonina, afortunadament sense encert. No ha estat fins a la segona meitat quan el Nàstic ha molestat en la porteria contrària i ho fa fet amb una primera i letal ocasió de gol.

Una centrada de cantonada de Fullana era rematada de cap per Pol Domingo en el primer pal per enviar l’esfèric al fons de la xarxa i anotar el 0 a 1 en el minut 50. El jove jugador grana, format al 100% a la pedrera nastiquera, marcava un gol que donava provisionalment el desè triomf de la lliga i el campionat de la primera fase de la campanya. Malauradament duraria poc l’alegria perquè Rueda, en el minut 57, veia la segona targeta groga i era expulsat, deixant al seu equip amb un futbolista menys durant més de mitja hora de joc.

El Cornellà despertava, el Nàstic no renunciava

I les bones sensacions posteriors al gol de Domingo s’ha esmicolat quan el Cornellà ha pogut empatar. Jugada d’atac pel centre que acaba amb un canvi de joc per a la banda dreta de la defensa on es trobava sol Víctor Fernández per batre a plaer a Suárez. Tot i que els locals han collat el Nàstic buscant el segon gol, els tarragonins s’han defensat bé i fins i tot han buscat la diana del triomf. Carbia, en el minut 74, creava l’ocasió més clara en inferioritat amb un xut a la mitja volta dins de l’àrea.

Per la seva banda, el Cornellà enviava una pilota al pal després d’una centrada que s’ha enverinat i trobaria un il·legal premi en l’acció del minut 92 que arribava després d’una falta d’Albarrán que no s’hauria d’haver permès mai. Sigui com sigui, el Nàstic torna de Cornellà amb les mans buides i amb l’únic consol (si és que existeix) d’haver conservat la primera posició de la lliga i haver acabat campió de la primera fase de la campanya. Després d’aquest darrer partit, el Nàstic tanca la primera fase amb 36 punts i espera rival pel pròxim cap de setmana al Nou Estadi.

Cornellà

Ramón, Rulo, Kevin, Eloy (Serrano 79’), Chiki (Gonzalo 88’), Guzmán, Owona (Estellés 60’), Pablo Fernández, Moreno, Medina (Marçet 88’) i Víctor Fernández (Dorca 79’)

Suárez, Albarrán, Rueda, Domingo, Oriol, Ribelles, Fullana, Miranda, Carbia (Lupu 84’), Jaime (Lasso 66’) i Oliva (Pedro 53’)

0-1 / Domingo (50’)

1-1 / V. Fernández (67’)

2-1 / Moreno (92’)

Per als locals Rulo (52’) i per als visitants Oliva (4’), Rueda (33’ i 57’) i Albarrán (90’), Suárez (91’) i Carbia (92’)