Dos jugadors de futbol en una acció durant un partit

El Nàstic paga cars els errors defensius però salva un punt davant el Cornellà

Els grana empaten davant el Cornellà en un duel on pateixen dues errades defensives greus que quasi costen la derrota. Una diana de Ballesteros en la recta final del matx, evita l’ensopegada

El Nàstic no ha pogut començar l’any 2021 amb victòria després d’empatar (2-2) contra el Cornellà en un duel al Nou Estadi que ha quedat marcat per dues errades defensives que quasi costen la segona derrota de la campanya.

S’avancen però s’adormen

Els grana buscaven la cinquena victòria consecutiva com a locals i han estat els primers en avisar a la porteria rival defensada per Ramón. Carlos Albarrán  engaltava un xut potent en el minut 12 que es convertia en la primera arribada seriosa. El Cornellà s’ha vist superat en intencions en la recta inicial del matx i els tarragonins han aprofitat la segona clara ocasió per avançar-se en el marcador. Una centrada des de la banda dreta per Albarrán era aprofitada per Brugué en el primer pal per posar la cama, desviar la pilota i enviar-la al fons de la xarxa.

Els homes dirigits per Toni Seligrat  semblava que donaven continuïtat a la bona dinàmica com a local però avui han tornat a aparèixer els greus errors defensius que han estat aprofitats a la perfecció pel rival. El Cornellà arribava al matx havent patit tres derrotes seguides a la lliga però amb la confiança del triomf a la Copa davant l’Atlético i amb la seguretat de la bona feina realitzada durant les últimes campanyes.

La primera badada defensiva s’ha produït en el minut 35. Una pèrdua de pilota en el centre del camp ha provocat un atac que, de forma involuntària, ha acabat amb Chiki enviant la pilota al fons de la xarxa de Gonzi després d’un xut d’Eloy. Era l’empat i un toc d’atenció per un Nàstic que ha marxat al descans perdent després d’una nova i més clamorosa errada defensiva. Un deficient control de Quintanilla ha estat aprofitat per la pressió d’AgusMedina. El migcampista s’ha plantat davant Gonzi i l’ha batut amb facilitat per fer l’1 a 2.

Ballesteros evita la derrota

L’objectiu en el segon temps era clar: remuntar i sumar els tres punts de nou. El plantejament del Cornellà també estava definit: conservar l’avantatge i buscar la sentència. Quasi els hi surt la jugada a la perfecció. Primer perquè el conjunt verd ha defensat bé i segon perquè els grana no han trobat la connexió suficient amb la punta d’atac. Els canvis han millorat l’activitat dels tarragonins però el rellotge corria massa ràpid. Més s’ha allargat quan el visitant Jiménez s’ha lesionat greument, provocant cares de preocupació en ambdós conjunts.

EloyGila ha fregat l’1 a 3 en el minut 78 amb una rematada posterior a un llançament de cantonada que Joan Oriol ha tret sota pals quan ja es cantava la diana de la sentència. I com diu la dita futbolística, qui perdona ho acaba pagant. Una perfecta centrada d’Albarrán des de la banda dreta era rematada per Ballesteros en el segon pal per fer el 2 a 2. Faltaven més de deu minuts però no hi ha hagut la remuntada completa.

Els tarragonins han pagat cars els seus errors defensius però han aconseguit salvar un punt contra un dels millors rivals de la categoria. De moment, l’equip conserva el lideratge amb 17 punts i ja miren al següent repte: diumenge vinent a les 12.00 hores amb la visita del Barça B al Nou Estadi.

Gonzi, Albarrán, Rueda, Quintanilla, Oriol, Ribelles (Fullana 54’), Tienza (Ballesteros 61’), Bonilla (Prats 80’), Brugué, Pedro (Carbia 80’) i Oliva (Lasso 61’)