Habran ha disputat el tercer partit com a titular

El Nàstic perd al camp del València Mestalla (3-1) en la darrera prova estival

El conjunt grana conclou els amistosos de pretemporada caient derrotat per 3 a 1 al camp del València Mestalla. El gol grana, d’estratègia. La necessitat d’un punta golejador, comença a urgir

El Nàstic ha perdut per 3 a 1 al camp del València Mestalla en el darrer encontre de la pretemporada. El conjunt tarragoní, que ha posat punt final als duels de preparació estival abans de l’inici de la competició el pròxim diumenge a les 19.00 hores davant el Llagostera al Nou Estadi, ha acumulat el cinquè partit amistós sense vèncer, veient-se superat amb claredat en el marcador a un Mestalla molt més eficient davant de la porteria rival.

L’estratègia grana, clau en el primer temps

El tècnic Xavi Bartolo ha decidit apostar per aquell onze inicial que, si res no canvia, serà molt semblant al que salti a la gespa de la Budallera el pròxim diumenge. Tot i que Giner avisava en el minut 5 en una de les primeres jugades ofensives nastiqueres, ha estat el local Jordi Sánchez qui ha obert la llauna en el minut 23. Bernabé, deu després, evitava en el minut 33 el 2 a 0 mentre que Romain, avui titular per tercer cop aquest estiu, enviava l’esfèric per sobre del travesser en el minut 37. L’estratègia nastiquera començaria a crear perill dos minuts després, quan Bonilla realitzava una centrada que Goldar rematava per crear inquietud en la defensa local.

Lolo Plá controlant la pilota
Lolo Plá controlant la pilota | Gimnàstic

No ha estat fins a la vora del descans quan la pissarra ha funcionat. Una centrada des de la cantonada realitzada per Damián Petcoff era rematada per David Goldar per fer l’empat (1-1). Amb igualada s’ha arribat al descans i s’ha hagut d’esperar al segon temps per veure més gols, malauradament tots locals. Jordi Sánchez anotava el 2 a 1 en un contraatac en el minut 63 i Noha, aprofitant una indecisió grana, sentenciava el triomf valencianista en el minut 85 amb el 3 a 1. D’aquesta manera, i demostrant un cop més la necessitat de fitxar un davanter centre que sigui la referència de l’equip per acompanyar Jonathan Pereira, els de Xavi Bartolo posen punt final a l’estiu amb un balanç de dues victòries, dos empats i tres derrotes.