El Nàstic celebrant el 0 a 1 de Brugui

El Nàstic guanya al camp de l’Ebro (0-2) i espera rival a la pròxima ronda de la Copa Federación

El conjunt grana s’imposa al camp de l’Ebro, suma la primera victòria oficial de la temporada i es classifica per a la pròxima ronda de la Copa

Els grana s'han endut el triomf al camp de l'Ebro | Aragón TV

El Nàstic ha guanyat aquest migdia per 0-2 al camp de l’Ebro i ha aconseguit classificar-se per a la segona eliminatòria de la Copa Federación, fet que apropa una mica al conjunt grana a la pròxima edició de la Copa del Rei. Els tarragonins s’han endut el triomf en el primer partit oficial de la campanya després d’un duel seriós i pràctic i ja espera rival a la pròxima ronda, un equip que sortirà de l'eliminatòria entre l’Ejea i el Llagostera.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Empat injust al descans

El conjunt grana ha acabat el primer temps amb l’empat inicial (0-0) de forma molt injusta. I és que l’equip dirigit per Toni Seligrat ha fet mèrits per anar al vestidor imposant-se per 0 a 1 després que Marc Trilles, fregant el descans, enviés l’esfèric al fons de la xarxa. Una centrada des de la banda esquerra ha estat pentinada per Oliva dins de l’àrea i Trilles, al segon pal, enviava l’esfèric a l’escaire.

El col·legiat assistent, de forma incomprensible, ha aixecat la banderola decretant una fora de joc totalment inexistent després de veure la repetició televisiva d’Aragón TV. Prèviament, l’encontre havia estat força entretingut. El domini inicial del Nàstic en els primers minuts del matx deixava pas a un Ebro que ha anat de menys a més. Els tarragonins, en accions a pilota aturada, agafaven l’esquena de la defensa local però sempre es trobava Uros, meta dels aragonesos.

Carrión, atacant local, ha estat un dels perills més molestos de l’Ebro. Wilfred evitava l’1 a 0 en el minut 27 amb una doble intervenció després d’una centrada molt potent de Palomares i un xut llunyà de Carrión que obligava el porter nastiquer a realitzar una de les aturades més vistoses de la pretemporada.

Justícia a l’inici del segon temps

El Nàstic veia com li anul·laven un gol legal en el descompte del primer temps però aconseguiria treure’s el mal gust de boca en els primers segons després del descans. Una pilota llarga lluitada per Brugué acabava amb un u contra u del jove futbolista nastiquer per, poc després, batre amb un xut ras i col·locat el porter Uros i anotar el 0 a 1.

Amb el marcador a favor, els tarragonins no han patit en excés per mantenir l’avantatge. No han perdut en cap moment el domini del matx i, aprofitant la seguretat en defensa, han tret petroli d’una jugada a pilota aturada en el minut 76. Una bona centrada de Javi Bonilla, incomptables en el duel d’avui, ha anat a parar a un Fran Miranda que, sense marcatge, ha anotat el 0 a 2.

Des d’aleshores, el matx no ha tingut més història. L’Ebro s’ha carregat de targetes després d’insistents i dures faltes, engreixant el malestar dels de Toni Seligrat amb l’actuació arbitral. D’aquesta manera, el Nàstic estarà ja resta a l’espera de conèixer si serà l’Ejea o el Llagostera el pròxim rival a la Copa Federación. Sigui qui sigui, el duel es jugarà lluny del Nou Estadi.

Ebro

Matic, Palomares, Espín, Xiker, Royo (Jonxa 70’), Gutiérrez (De Lerma 56’), López (Guti 78’), Blas, Higón, Carrión (Leira 70’) i Morillas

Gimnàstic

Wilfred, Albarrán, Quintanilla, Trilles (Rueda 61’), Oriol, Ribelles (Miranda 61’), Fullana (Tienza 61’), Bonilla, Brugué (Lasso 80’), Pedro i Oliva (Carbia 73’)

0-1 / Brugué (47’)

0-2 / Miranda (75’)

Targetes grogues

Per als locals Carrión (45’), Palomares (50’), Espín (71’), Jonxa (79’), Xiker (81’) iDe Lerma (83’) i per als visitants Trilles (32’) i Bonilla (51’)

Àrbitre

Rodrigo Sánchez

Matx corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Federación 2020-2021 disputat a l’Estadio Pedro Sancho de Saragossa amb aforament limitat