Logo Instagram
Logo Whatsapp
Bonilla celebra amb Giner el gol de penal marcat en el minut 31

El Nàstic de Seligrat s’estrena guanyant l’Ejea

El conjunt grana guanya l’Ejea per 2 a 0 amb una diana de Javi Bonilla i una de Juan Rodríguez. Toni Seligrat s’estrena amb victòria i mostrant els primers canvis en el joc

Bonilla celebra amb Giner el gol de penal marcat en el minut 31 | Joan Alfons López

Toni Seligrat s’ha estrenat amb victòria i porteria a zero, l’inici somiat per al tècnic valencià a la banqueta grana. El Nàstic s’ha imposat per 2 a 0 a l’Ejea en un duel que s’ha decidit en poc més de tres minuts després d’un inici amb dubtes, un penal i una jugada d’estratègia com a claus del matx i un còmput global de 90 minuts on, d’una vegada per totes, s’ha tornat a deixar la porteria a zero.

Els dubtes, esvaïts en tres minuts

El Nàstic saltava a la gespa amb un parell de canvis a l’alineació, sense realitzar cap revolució. Perone queia de l’equip i Goldar endarreria la seva posició per fer parella amb Rodríguez. Albarrán entrava en el lloc de Valentín i Viti repetia titularitat en el centre del camp. Els canvis de sistema i de jugadors, ben pocs. L’equip començava el duel i es repetien sensacions de setmanes anteriors: els grana no tenien la pilota, el rival estava molt més còmode i era quelcom més perillós que els tarragonins. Les primeres senyes d’identitat de Seligrat es veien de mica en mica. Llançaments de porteria en lloc, pilotada a la referència de Pedro Martín i cap complicació en la línia defensiva.

Això sí, se seguien patint errades: pèrdues de pilota, certa falta de contundència i poc perill en atac. La diferència? El rival no ho ha aprofitat. No ha estat fins al minut 30 quan Brugui era objecte de penal. Fulgéncio Madrid, àrbitre del matx, assenyalava la falta fora de l’àrea però l’àrbitre assistent el corregia. Falta dins de l’àrea, pena màxima i diana de Javi Bonilla en el minut 31. Quasi sense temps per pair l’alegria, el Nàstic ha tornat a veure porteria. Novament, una jugada d’estratègia. Una centrada de Bonilla, com sempre, i rematada de cap de Juan Rodríguez per enviar la pilota al fons de la xarxa, no sense tocar abans el pal dret de Santos.

Viti roba una pilota a la banda esquerra grana
Viti roba una pilota a la banda esquerra grana | Joan Alfons López

Rematar la feina feta

Les dues dianes grana en pocs minuts deixaven a l’Ejea la mateixa sensació que a can Nàstic en molts partits: amb molt poc, ens han fet molt mal. Els aragonesos, que no havien guanyat cap partit fora de casa, han intentat la remuntada però no han tingut èxit. Els homes de Toni Seligrat han aconseguit mantenir el triomf a casa. El segon temps, sense gaire història. Els tarragonins han trobat més espais al contraatac davant un Ejea que estava obligat a deixar més forats en defesa. La sortida al camp de Mainz per Ronald provocava un canvi de sistema a un 4-4-2. Per la seva banda, Seligrat retirava els amonestats Viti i Petcoff per donar entrada a Montero i Goldar.

Els aragonesos han estat ben plantats però no han tingut l’encert necessari per retallar diferències. Com tampoc ha tingut punteria Pedro Martín en el minut 77. Un penal, el segon del matx a favor del Nàstic, per mans de Fonsi no era transformat pel pitxitxi grana. El dorsal 17 nastiquer volia retrobar-se amb el gol però no ho ha aconseguit. Tampoc ho ha fet en el temps de descompte quan Jonathan Pereira s'ha plantat sol davant Santos i ha volgut definir, no veient un Martín que estava sol al segon pal per fer el 3 a 0 a porteria buida. Amb aquest triomf, el Nàstic suma catorze punts i se situa, a l’espera del partit de l’Hércules, en la plaça de promoció de descens a Tercera. La pròxima cita serà diumenge vinent a les 12.00 hores al camp del Prat on els tarragonins buscaran sumar la segona victòria seguida per primer cop aquesta temporada.

Pedro Martín ha tornat a ser una referència en el joc directe
Pedro Martín ha tornat a ser una referència en el joc directe | Joan Alfons López

Bernabé, Albarrá, Goldar, Rodríguez, Bonilla, Viti (Montero 67’), Petcoff (Perone 67’), Giner, Brugui (Ballesteros 84’), Pereira i Pedro

Ejea

Santos, Joe, Hermoso, Dorado, Fonsi, Tena, Ronald (Mainz 55’), Torras, Molina (Nacho 74’), Ballarín (Lucho 65’) i Ramon

1-0 / Bonilla (31’) penal

2-0 / Rodríguez (34’)

Per als locals Viti (21’) i Petcoff (40’) i per als visitants Ramon (35’) i Tena (71’)