Logo Instagram
Logo Whatsapp
Jugadors del Nàstic sobre la gespa del Nou Estadi

El Nàstic empata contra l’Espanyol B en el darrer partit de pretemporada al Nou Estadi

Els grana segueixen sense perdre aquest estiu i acumulen el segon empat seguit contra un equip de la mateixa categoria

El Nàstic i l’Espanyol B han empatat  (2-2) en el sisè encontre amistós de la pretemporada  grana. Els tarragonins, que han disputat el darrer matx al Nou Estadi abans de realitzar un canvi de gespa, han quallat un bon partit que ha quedat tacat per tretze minuts del segon temps on l’equip ha encaixat les dues dianes periques.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Toni Seligrat apostava per un onze inicial amb un fort aroma a titularitat, fent debutar fins i tot al darrer nouvingut al vestidor: Francesc Fullana. L’Espanyol B servia com a una bona pedra de toc per a calibrar el moment de forma del motor nastiquer i ambdós conjunts es podien prendre el duel com si fos un de lliga. Com és habitual al torneig de la regularitat, la igualtat inicial ha estat la tònica dominant.

Estratègia i gol

El Nàstic era el primer que s’aproximava a la porteria perica amb un Fran Carbia que pressionava el porter Iker per enviar l’esfèric ben a prop de la base del pal. Era el primer avís i al segon cauria la diana. Ho faria, com ja era costum en la campanya passada, en una jugada a pilota aturada. Una falta ràpidament executada era aprofitada per Albarrán  per centrar des de la línia de fons.

Roman, amb l’objectiu de desviar a corner, ha tingut la mala fortuna d’endinsar-se l’esfèric al fons de la seva porteria per alegria nastiquera. Era el minut 25 i el Nàstic aconseguia avançar-se, gol que ha anat acompanyat d’un moment de domini del matx. Ribelles, en el minut 36, rematava de cap i forçava Iker a desviar el perill. Els de Seligrat marxaven al descans amb bones sensacions, tot i que aquestes no tindrien continuïtat en la represa.

Tretze minuts per oblidar

Un dolent inici de segona meitat i l’encert del davanter visitant Jutglà  ha permès l’Espanyol B capgirar el marcador en tretze minuts. En el 47, Jutglà realitzava un xut des de la frontal i empatava. En el 60, un contraatac ha permès el davanter perico enviar un bon xut a prop de l’escaire esquerre de la porteria nastiquera. Era l’1 a 2 i al Nàstic li tocava reaccionar. Seligrat aprofitava per moure banqueta i ha estat Joel Lasso qui empataria.

Una bona assistència en profunditat ha estat aprofitada pel jove jugador grana que ha batut el porter de l’Espanyol  amb un xut creuat, veient porteria per segon cop aquesta pretemporada. Els tarragonins reaccionaven i equilibraven un matx que es mantindria amb el 2 a 2 fins al final. D’aquesta manera, el Nàstic tanca els partits de pretemporada al Nou Estadi abans de canviar la gespa i ho fa amb un nou empat, acumulant-ne dos seguits.