El Nàstic celebra un gol

El Nàstic s’imposa per 2 a 0 a l’Olot i suma la primera victòria a la lliga

Els grana han sumat la primera victòria de la temporada i ja acumulen quatre punts a la classificació. Bonilla i Pedro, golejadors

A la tercera va la vençuda. El Nàstic ha aconseguit sumar el primer triomf de la temporada a la lliga després d’imposar-se per 2 a 0 a la Unió Esportiva Olot en el duel de la jornada 3 del subgrup català del grup III de Segona Divisió B. Els tarragonins, que arribaven al matx amb certa necessitat de trobar un triomf per calmar les primeres inquietuds de la campanya, han resolt l’encontre en cinc minuts a l’equador del segon temps.

El gol s’ha fet esperar

Per aconseguir la primera alegria de la campanya, el tècnic Toni Seligrat apostava per una davantera formada per Bruguer, Carbia i Oliva amb un Fullana al centre del camp que intentaria aportar la darrera passada per connectar la part defensiva a l’ofensiva. Aquesta era la teoria però la pràctica ha estat, un cop més, la nul·la definició en els primers 45 minuts.

Els grana han gaudit d’aproximacions relativament perilloses. Centrades a Oliva que aturava sense problemes Ballesté fins que l’Olot, que no havia fet gaire soroll, aprofitava una errada de Rueda a l’hora de protegir una pilota per veure com Xumetra enviava l’esfèric al travesser en el minut 20. Bonilla respondria en el 25 amb un perillós xut però no seria fins al minut 39 quan Oliva, amb una rematada fluixa de cap, gaudiria de l’ocasió més inquietant del primer temps.

L’Olot s’anava acomodant amb el pas dels minuts sobre la gespa del Nou Estadi fins al punt de generar malestar en un Nàstic on veia com el pas dels minuts els deixava sense marcar, de nou, en aquesta temporada. Seligrat ha volgut donar continuïtat a l’equip en el segon temps però només ha tardat sis minuts a donar entrada a Pedro Martín en el lloc d’un Carbia que acabava de rebre un cop a la cara.

Quatre minuts, dos gols i tres punts

El Nàstic ha començat a prémer l’accelerador en el segon temps buscant la victòria i Javi Bonilla, amb la col·laboració de Gerard Oliva en darrera instància, obriria la llauna. Una jugada per la banda dreta acabaria amb una excel·lent passada per Fullana. El balear, dins de l’àrea, optava per realitzar una passada enrere per a un Bonilla que ha engaltat un potent xut que, després de tocar en Oliva, acabaria al fons de la xarxa.

Era l’1 a 0 en el minut 65 i era el primer gol oficial a la lliga dels tarragonins des de la temporada passada. Vuit mesos de sequera que Bonilla ha tallat de soca-rel. L’Olot ha hagut d’arriscar més i en la primera oportunitat, el Nàstic ha clavat el ganivet calent en la mantega. Un contraatac de tres contra u ha facilitat la sentència. Brugui ha encarat el porter Ballesté, ha assistit a Pedro i aquest no ha desaprofitat el regal per fer el 2 a 0 i sumar la primera diana particular aquesta campanya.

Albarrán, al carrer

Faltaven 21 minuts per al final però el Nàstic ha estat capaç de contenir les arribades visitants i ha gaudit d’alguna opció al contraatac per ampliar diferències. L’Olot sí que ha gaudit d’una darrera arribada amb perill després d’una falta a la frontal grana que ha costat la vermella directa a Albarrán. La falta s’ha estavellat a la tanca i el matx no ha tingut més història.

Finalment, triomf per 2 a 0, el primer de la campanya que dona una injecció de confiança per a un equip es mostra sòlid però que, de nou en un primer temps, demostra que hi ha coses a millorar. La pròxima cita dels grana, diumenge vinent a les 12.00 hores al camp del Prat.

Nàstic

Gonzi, Albarrán, Rueda, Quintanilla, Oriol, Miranda, Bonilla (Ballesteros 84’), Fullana (Tienza 72’), Bruguer (Amang 72’), Carbia (Pedro 51’) i Oliva (Lasso 84’)

Olot

Ballesté, Mas (Soler 74’), Barnils (Vivi 74’), Masó (Delgado 67’), Blázquez, Chabboura (Amagat 63’), Pedro, Baró, Escoruela, Xumetra i Grant (Aspar 74’)

1-0 / Bonilla (65’)

2-0 / Pedro (69’)

Per als locals Carbia (20’), Brugué (35’), Rueda (75’), Lasso (85’) i Amang (94’) i per al visitant Vivi (76’)