Jugadors del Nàstic celebrant el gol de Ballesteros

Un gol del Prat en el descompte impedeix el segon triomf seguit del Nàstic

El Nàstic s’ha quedat a un parell de minuts de sumar la segona victòria de la temporada. Un gol pratenc en el descompte impedeix el lideratge grana

El Nàstic de Tarragona ha deixat escapar dos punts al camp del Prat després de l’empat (1-1) aconseguit aquest migdia. Els grana, que s’han avançat en el marcador en el minut 28 de la primera part amb un gol de Pol Ballesteros, han vist com Trilles era expulsat en el minut 72 i com els locals, després d’insistir molt, empatava en el temps de descompte amb un gol de Padilla.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Ballesteros, en el lloc i moment adient

No es podia esperar un gran encontre de futbol al Municipal del Sagnier amb un terreny de joc estret i de gespa artificial. El Nàstic era conscient i ho ha demostrat des d’un bon inici. Cap dels dos equips ha generat excessiu perill fins que s’ha arribat a l’equador del primer temps. El primer que avisava era l’exgrana Sergio Montero amb una centrada des de la cantonada que tocava en la part superior del travesser de Gonzi.

La resposta grana no seria un ensurt, seria un clatellot. Pilotada llarga que lluitava Bruguer, l’extrem li guanyava l’esquena al defensa i xutava en la sortida de Craviotto. El porter local no podia agafar la pilota i l’esfèric arribava a un Pol Ballesteros, avui titular, que es trobava en el lloc i el moment adient per fer el 0 a 1 en el minut 28.

El Prat també tindria capacitat per respondre però no per fer mal. Domi enviava un xut de falta a la fusta i fregava l’empat però seria el Nàstic qui marxaria al descans amb la sensació d’haver pogut veure porteria. Brugué centrava perillosament a l’àrea en el minut 43 i quan semblava que Oliva faria fàcilment el 0 a 2, Martos ha posat el peu per evitar la diana. Un Oliva que no aprofitaria un regal del mateix Martos quan cedia enrere i habilitava el de Riudecanyes que no esperava aquesta inesperada ocasió.

Aguantant i buscant sentenciar

Amb el 0 a 1 en el marcador electrònic, el Nàstic ha mostrat ofici i seguretat defensiva. La idea era clara: mantenir el zero a la porteria de Gonzi i buscar la velocitat al contraatac. Brugui i Oliva es despenjaven en la punta d’atac després que Ballesteros fos substituït al descans per a què Bonilla passés a la banda i ajudés Joan Oriol per frenar l’atac pratenc per l’esquerre.

El matx es complicava en el minut 72 quan Trilles era expulsat amb targeta vermella directa per impactar amb la bota a la cara d’un jugador local en la lluita per una pilota. L’ex del Lleida arribava tard a l’acció i acabava al vestidor abans d’hora. Si el matx ja no havia estat vistós abans, ara ho anava a ser menys.

Un mur trencat en el darrer sospir

Brugué era el sacrificat per donar lloc a Rueda i completar dues línies de quatre amb Lasso com a única referència ofensiva. Des d’aleshores i fins al final, el Nàstic ha estat una paret on el Prat s’ha estavellat un cop rere l’altre. Ara bé, la insistència local ha tingut premi en el darrer sospir. Una centrada a la desesperada de Guzmán era rematada acrobàticament per Padilla per empatar en el minut 92. L'errada de Trilles cobrava encara més importància després d'alterar el signe d'un encongtre on els de Seligrat no han acabat competint en igualtat de condicions.

Aquest resultat deixa els grana tercers del subgrup A del grup III de Segona Divisió B amb cinc punts després de quatre partits. El líder és l’Andorra amb sis, precisament el rival dels de Seligrat diumenge vinent a les 12.00 hores al Nou Estadi.

Prat

Craviotto, Diego, Martos, Ricarte, Neeskens, Putxi (M. Padilla 78’), Adri Díaz (A. Padilla 84’) Guzmán, Domi, Montero (Carracedo 63’) i Artigas (Ufano 84’)

Gonzi, Domingo (Guiu 80’), Trilles, Quintanilla, Oriol, Ribelles, Fullana (Tienza 68’), Bonilla, Brugué (Rueda 73’), Ballesteros (Miranda 46’) i Oliva (Lasso 67’)

0-1 / Ballesteros (28’)

1-1 / Padilla (92’)

Per als locals Domi (41’), Neeskens (54’), Artigues (84’) i per als visitants Ballesteros (35’)