Un jugador del Nàstic rebutjant una pilota en una acció d'un partit

El Nàstic perd al camp del San Fernando i segueix negat lluny de casa

Els grana pateixen la tercera derrota de la temporada i acumulen ja sis partits com a visitant sense guanyar

El Nàstic ha perdut per 2 a 0 al camp del San Fernando i confirma novament el dolent rendiment com a visitant d’aquesta temporada. Els tarragonins han ofert una dolenta imatge en un duel on han acabat amb un home menys per l’expulsió  de Manu Garcia. Un gol abans del descans i un altre just començar el segon temps han esmicolat les opcions d’un equip que no guanya com a visitant des de la temporada passada.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Sense marcar en el primer temps

Un partit més, els homes dirigits per Raül Agné han finalitzat els primers 45 minuts sent incapaços de marcar un gol. Ja s’ha disputat més d’un quart de lliga i l’equip salta a la gespa amb la pólvora mullada. Un exemple clar ha estat l’arribada més clara de tot l’encontre per part grana: Carbia  no ha batut Perales  en el minut 6 en un u contra u.

Aquesta ha estat l’ocasió de perill més clara del Nàstic abans de veure com l’encontre li marxava d’entre les mans. El local Callejón avisava en el minut 28 i seria en el minut 40 quan la insistència local trobaria el premi. Pilotada llarga que Albarrán  pentina, Domingo  perd la lluita amb el seu marcatge, xuta Callejón i Dopico  aprofita el refús de Manu per marcar.

Intent de reacció

Les instruccions d’Agné al descans han durat poc perquè Biabiany  enviava al fons de la xarxa una de les primeres arribades locals del segon temps. El matx semblava encarrilat, només quedava confiar en les novetats des de la banqueta. Malauradament, una mala sortida de Manu i una falta fora de l’àrea ha acabat amb el porter expulsat i el matx decidit.

El San Fernando no ha patit per conservar el marcador que trenca amb la mala dinàmica dels andalusos com a locals i augmenta la dolenta dels grana com a visitants. L’equip queda amb 18 punts a la vuitena plaça. Diumenge vinent a les 17.00 hores, visita de l’UCAM  al Nou Estadi obligats a seguir intractables.