Jugadors de futbol lluitant una pilota aèria

El Nàstic guanya el Numancia i Agné salva la seva primera final a la banqueta

Els grana s’imposen al conjunt de Soria per 1 a 0 amb gol de Guillermo i el tècnic Raül Agné continuarà a la banqueta, com a mínim fins a la setmana vinent

El Nàstic ha guanyat  per 1 a 0 el Numancia  amb un solitari gol de Guillermo Fernández i suma tres punts que permeten al tècnic Raül Agné conservar la feina. Els grana, obligats a guanyar o el seu entrenador seria destituït, han assolit la fita per la mínima. Tot i que han estat superiors en gran part del matx, una rematada de cop de Guillermo en el minut 66 ha decidit el triomf.

Primer temps de superioritat sense plasmar-ho al marcador

El Nàstic demostrava sentir-se molt més còmode de l’esperat sobre el terreny de joc en els primers 45 minuts. La fortalesa defensiva soriana i les pressions entorn la figura d’un Raül Agné obligat a guanyar els dos partits per no ser acomiadat feien preveure un partit amarg de jugar. La pràctica ha demostrat ser totalment diferent amb un conjunt grana que ha estat superior al Numancia en el primer temps amb l’únic però de ser incapaç de transformar-ho al marcador.

Els tarragonins han estat millors que el rival sobre la gespa i han gaudit de més arribades, tot i que han estat tímides i imprecises. Ni Oriol, ni Tirlea, ni Rey, ni Álvarez: ningú era capaç de realitzar una bona centrada per als caps de Pablo i Guillermo. El Numancia buscava espais i marcava en el minut 37 mitjançant Barco, acció que quedava anul·lada per fora de joc en la que es convertia l’acció més perillosa del primer temps.

Rey la posa, Guillermo la remata

Només Pablo Fernández, poc després de l’ensurt sorià, enviava un avís sobre la porteria de Gil amb un xut que el porter visitant desviava per sobre del travesser. S’ha hagut d’esperar al segon temps per veure com el marcador inicial es trencava a favor d’un Nàstic que mantenia el guió dominador. Poc després d’un nou ensurt visitant amb una jugada d’estratègia, Guillermo Fernández tornava a veure porteria.

El pitxitxi grana, autor ja de quatre gols, rematava de cap al fons de la xarxa una centrada des de la banda esquerra d’Aarón Rey. L’ex del Sabadell, especialista en assistències, li posava una pilota d’or a un Guillermo que no perdonava per avançar els grana. El Nàstic marcava, gaudia dels millors minuts però Manu Garcia tornaria a posar-se la samarreta de salvador.

El visitant Tamayo  obligava el porter local a desviar una rematada en el minut 78 després que els tarragonins no poguessin anotar el segon amb una rematada d’Oriol. El visitant Simic  seria expulsat  en el minut 85 però això no evitaria el patiment final sense conseqüències. El Nàstic acumula ja 12 punts a la taula, és provisionalment vuitè i ja pensa en el duel de dissabte vinent a les 17.00 hores al camp de la SD Logroñés.

Manu, Tirlea, Trilles (Domingo 46’), Josema, Oriol, Montalvo (Montes Arce 82’), Pedro, Rey (Bonilla 74’), Álvarez (Robert 46’), Pablo (Lupu 62’) i Guillermo

Numancia

Gil, Pol, Simic, Gorka, San Emeterio (Tamayo 74’), Bonaldo, Arranz (Valin 74’), Sánchez, Carrillo (Moha 63’), Mancebo (Tur 74’) i Barco (Mesa 65’)

1-0 / Guillermo (66’)

Per als locals Josema (55’), Montalvo (64’) i Montes Arce (91’) i per als visitants San Emeterio (40’), Arranz (46’) i Tamayo (91’)