Bonilla sent expulsat en el minut 18

El Nàstic perd contra el Villarreal B tot i merèixer més jugant amb un menys

Els grana perden el primer partit amb Toni Seligrat a la banqueta després de caure per 0 a 1 contra el Villarreal B. L’expulsió de Bonilla en el minut 18 ha condicionat el matx

Bonilla sent expulsat en el minut 18 | Joan Alfons López

El Nàstic de Tarragona ha perdut el seu primer partit amb l’entrenador Toni Seligrat a la banqueta després de veure’s superat pel Villarreal B amb un gol de Diego Collado en el minut 32 de la primera meitat, diana que ha arribat després de veure com l’equip es quedava amb un futbolista menys en el minut 18 per l’expulsió de Javi Bonilla. L’equip, que ha intentat sobreposar-se a la inferioritat, ha merescut més davant un filial groguet que s’ha conformat amb l’avantatge mínim i que ha acabat patint fins al temps de descompte.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Bonilla ho complica tot

El Nàstic saltava a la gespa buscant el tercer triomf seguit contra un Villarreal B que anava a proposar un futbol més exigent que els dels dos darrers duels. El tanteig inicial deixava pas a les primeres arribades, sent la més contundent la d’un Bonilla que realitzava un potent però llunyà xut de falta era rebutjat de punys per Fuoli. Ha estat en el minut 18 quan el partit ha canviat fins al final. Els groguets realitzaven correctament un contraatac i Bonilla, buscant cobrir l’espai que havia deixat en defensa, ha realitzat una dura entrada a Baena i l’àrbitre no ha dubtat en ensenyar la targeta vermella directa.

Javi Márquez ha tornat a ser titular
Javi Márquez ha tornat a ser titular | Joan Alfons López

Els grana es quedaven amb un futbolista menys contra el millor visitant de la categoria. I això s’ha notat davant un Villarreal B que s’ha fet dominador del partit fins que ha tingut una gran espurna de qualitat. Un xut llunyà i col·locat de Diego Collado ha anat a la base del pal dret de Bernabé. L’esfèric ha xocat contra la fusta i s’ha colat al fons de la porteria local. Era el minut 32 i el Nàstic havia d’intentar remuntar amb un menys. D’altra banda, el protagonista del matx era Borja Martínez, el col·legiat. Els jugadors nastiquers han caigut en la trampa de protestar-ho tot, fins i tot unes possibles mans en el control previ a la diana visitant, i s’han descentrat fins que en el temps de descans s’ha canviat el xip.

Mereixen més en el segon temps

I és que els de Toni Seligrat han gaudit de deu minuts inicials del segon temps molt brillants. La pressió local es produïa sobre la gespa i a la graderia. Brugui queia dins de l’àrea i demanava un possible penal, acció que s’ha repetit minuts després amb una acció menys protestada però més dubtosa on Bruno Perone ha rebut una entrada al turmell. Abans, Valentín havia tingut l’empat. El d’Avinyonet de Puigventós, ocupant la banda esquerra de la defensa, engaltava un xut que obligava Fuolin a enviar l’esfèric a corner.

El Villarreal B celebrant el gol
El Villarreal B celebrant el gol | Joan Alfons López

L’equip feia mèrits en el segon temps per empatar però la manca d’encert en els metres finals condemnava els grana. Alguna imprecisió en la sortida de la pilota o en la porteria quasi costa el 0 a 2 castellonenc. En el minut 59, un xut ajustat de Soufiane era rebutjat a corner ‘in extremis’ per Bernabé. Perone, amb un cop de cap en el minut 69, avisava a pilota aturada però no ha estat fins als darrers minuts del matx quan els de Toni Seligrat han fregat l’empat.

Sobretot en el minut 88 amb una bona internada d’Habran per la banda dreta que ha enviat als núvols Pol Ballesteros. Petcoff, ja en el minut 92, engaltava un xut que posava l’ensurt al conjunt valencià. S’ha intentat però l’empat no ha arribat i s’ha consumat la primera derrota amb Toni Seligrat a la banqueta, ensopegada que ha anat acompanyada d’una sonora ovació de l’afició per al seu equip que ha caigut lluitant fins al final. La pròxima cita dels grana serà diumenge vinent a les 12.00 hores al camp de l’Atlètic Llevant, mentre que el darrer partit de l’any es jugarà diumenge 22 de desembre a les 17.00 hores contra l’Hércules al Nou Estadi.

Borja Martínez García, àrbitre del matx
Borja Martínez Garcia, àrbitre del matx | Joan Alfons López

Gimnàstic

Bernabé, Albarrán, Rodríguez, Perone, Bonilla, Goldar, Márquez (Petcoff 62’), Brugui, Ballesteros, Pereira (Valentín 27’) i Lolo Plá (Habran 72’)

Villarreal B

Fuoli, Miguel Ángel, Blanco, Soufiane, Andrei, Pacheco (Villanueva 89’), Ramón, Baena (Lozano 59’), Collado, Espiau i Millán (Junehyuk 68’)

0-1 / Collado (32’)

Targetes grogues

Per als locals Bernabé (18’), Brugui (25’) i Goldar (82’) i per als visitants Soufiane (30’) Miguel Ángel (48’), Pacheco (50’) i Blanco (93’)