Dos jugadors de l'Atlètic Horta volen robar la pilota

Segona victòria seguida de la Pobla

El filial del Nàstic s’imposa a l’At. Horta (2-0) i suma el segon triomf seguit, el tercer en els darrers quatre partits. Els grana, cinquens amb 36 punts

Els grana sumen la segona victòria seguida | José María García

El CF Pobla de Mafumet ha sumat la segona victòria seguida com a local aquest 2020 després d’imposar-se per 2 a 0 a l’Atlètic Horta, equip cridat a principis de temporada a competir per l’ascens de categoria després de la gran campanya realitzada l’any passat. Els grana, que van acabar el 2019 trencant la mala dinàmica de resultats, veuen com en aquest 2020 sembla haver-se iniciat una altra de bona després d’haver sumat els sis punts possibles en els últims dos partits, nou de dotze si es tenen en compte els quatre últims encontres.

En el duel d’avui, el filial del Nàstic ha començat a desequilibrar la balança en el minut 22 de la primera meitat gràcies a una diana de Nil Coch. El jove futbolista grana, relleu de Beto Company per a ocupar la plaça de Pol Domingo, ha obert el marcador després de diferents intents de companys com Sergi Cardona o Bernat Guiu. Montero fregava el segon gol del matx amb una falta en el minut 32 però no seria fins a la segona meitat, quan els equips han mogut banqueta i després que els visitants es quedessin amb un futbolista menys per l’expulsió d’Ines, quan l’electrònic es mouria a favor dels pobletans.

Quatre minuts després de l’ingrés al terreny de joc d’Óscar Gómez, el davanter cedit per l’Espanyol ha fet el 2 a 0 per encarrilar el triomf. El mateix futbolista ha pogut marcar novament però el porter visitant Yamandu ho ha evitat. Finalment, victòria i nous tres punts que situen l’equip a la cinquena posició amb 36, deixant enrere el mal moment de forma per a un equip que torna a marcar múscul com a local. La pròxima cita de la Pobla serà diumenge vinent a les 12.00 hores al camp del Castelldefels.

CF Pobla

Riera, Caballero, Coch, Figueras, Caballero, Sanz, Guiu (Gómez 73’), Alberto, Carreón, Montero (Molina 64’) i Guillem (Teruel 86’)

At. Horta

Yamandu, Campeny, Vives, Recort, Rio (Naranjo 64’), Bermúdez (Nolla 60’), Rafael (Tacón 83’), Ines, Arenas, Stamatov i López

1-0 / Coch (22’)

2-0 / Gómez (77’)

Per als locals Sanz (32’), Coch (61’), Guiu (69’) i Cardona (78’) i per al visitant Ines (31 i 55’)