El Valls celebra el triomf al vestidor del municipal catllarenc

El Valls segueix imparable i s’endú el derbi al camp del Catllar

Els vallencs guanyen (1-2) al camp del Catllar i pugen a la tercera plaça amb 33 punts després de la novena victòria en onze jornades. No millora la situació dels grocs

Novena victòria en onze jornades d'un Valls imparable | UE Valls

La Unió Esportiva Valls segueix intractable. El conjunt dirigit per Joan Antoni Pallarès ha sumat una nova victòria després d’imposar-se per la mínima (1-2) al camp del Catllar, matx que ha estat el darrer duel del Camp de Tarragona de la temporada a Primera Catalana i que ha confirmat les dues dinàmiques d’ambdós equips: l’ascendent dels vallencs i la decreixent d’uns catllarencs que, com en altres ocasions aquesta campanya, han merescut més premi d’aquell que han aconseguit.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Gols en els extrems

Les tres dianes del partit d’aquest migdia al Municipal del Catllar han arribat en moments extrems cronològicament parlant. Obria la llauna el Valls abans d’arribar al primer minut de joc. Una centrada de Riki des de la banda dreta era rematada al segon pal llançant-se a terra per Joan Torné. Encara no havia pujat el minut 1 al marcador i ja havia marcat el Valls. Els locals han intentat refer-se del cop i quan semblava que marxarien al descans perdent per la mínima, la mala fortuna s’ha aliat un cop més amb l’equip dirigit per Àlex González.

Una centrada des de la banda dreta era interceptada pel defensa catllarenc Raúl González. Malauradament per als interessos dels locals, el refús s’ha dirigit entre els tres pals defensats per José Luis Ruiz i l’esfèric, després de tocar a l’interior del pal esquerre, s’ha colat al fons de la xarxa. Era el 0 a 2, una diana en un minut psicològic i que deixava tocades les esperances de puntuar dels grocs. Però si el Valls havia marcat just començar el matx, el Catllar ha fet el mateix i ha anotat en la primera acció del segon temps per donar emoció a l’encontre. Una centrada des de la banda esquerra era rematada perfectament de cap per Jhon per superar Agüera i marcar l’1 a 2.

Tot i els intents dels locals per empatar, el Valls ha mantingut la serietat defensiva mostrada les darreres setmanes i ha aconseguit mantenir un triomf que eleva els homes de Joan Antoni Pallarès a la tercera posició de la lliga amb 33 punts, a quatre de la promoció d’ascens a Tercera Divisió. La pròxima cita d’ambdós equips serà diumenge vinent. Els vallencs rebent a les 16.30 hores al Martorell i els catllarencs jugant novament a casa a les 12.00 hores el Viladecans.

El Catllar

Ruiz, Tarragón (Armengol 69’), González, Vadillo, Matthew (Mora 46’), Vizcaíno (Céspedes 60’), John, Prades (Pedra 84’), Abelló, Escote i Rojas (Tomàs 77’)

Valls

Agüera, Vives, Socias, Torné (Fabra 73’), Giralte, Cucurull, Guasch, Riki, Gómez (Pérez 60’), Miró i Marigot (Maza 85’)

0-1 / Torné (1’)

0-2 / González pp (44’)

1-2 / Jhon (46’)

Targetes grogues

Per als locals Abelló, Tarragón, Rojas, Jhon, Mora i Vadillo i per als visitants Martí, Vives, Agüera, Marigot i Maza