El Valls no ha acabat satisfet amb el punt sumat

El Catllar empata un 2 a 0 en tres minuts i puntua al camp del Valls

El Valls guanyava per dos gols de diferència en el minut 65 però dos gols del Catllar en tres minuts de diferència empaten un matx igualat fins al final. Punt amarg pels locals i dolç per als visitants

El Valls no ha acabat satisfet amb el punt sumat | Joan Alfons López

Repartiment de punts entre la Unió Esportiva Valls i el CE El Catllar en un matx força equilibrat en el primer temps i molt més esbojarrat en un segon on el triomf ha pogut decantar-se per qualsevol dels dos bàndols. El duel, el primer dels dos derbis del Camp de Tarragona aquesta temporada al grup 2 de Primera Catalana, no ha decebut a ningú tot i que ha tardat a trencar la barrera del respecte i la màxima igualtat inicial.

Primer temps vallenc

El local Torné era el primer a avisar al Catllar amb un xut llunyà que aturaria el visitant Ruiz. Riki donaria continuïtat a la insistència del Valls en atac amb un gran xut que el porter catllarenc rebutjaria en primera instància per després veure com l’acció acabava amb una centrada que s’intentava rematar de tisora en el segon pal. Fins aleshores, José Luís Ruiz estava quallant un bon encontre i ha estat en el minut 26 quan ha començat el seu calvari particular: el porter s’ha lesionat muscularment a la cama dreta i, com els grocs no tenien porter suplent, ha hagut d’aguantar com ha pogut sota pals.

El Valls no ha afluixat els seus atacs i ha estat en el minut 37 quan ha trobat el premi. Una centrada de Torné al segon pal ha estat despenjada per un Enric Socías que ha assistit Miró per a marcar a porteria buida. Aquest era el primer i únic gol del primer temps, tot i que els locals han pogut ampliar distància si no fos perquè Ruiz, tot i estar lesionat, ha rebutjat un llançament de falta. No ha estat fins al segon temps quan l’equip que dirigeix Àlex González ha reaccionat. Primera era Miranda qui, en el minut 65, feia un 2 a 0 que semblava encarrilar el matx. Una recuperació en el centre del camp ha acabat amb assistència de Planas per Miranda per aconseguir el segon.

El Catllar ja acumula quatre punts a la classificació
El Catllar ja acumula quatre punts a la classificació | Àngel Ullate

Reacció catllarenca

Amb 2 a 0 en contra i el porter lesionat, el CE El Catllar havia de buscar la reacció i l’ha trobat de la forma més inesperada possible. Lucas Torres ha pressionat una pilota en el centre del camp, el defensa local ha volgut enviar una pilotada ben llunyana però l’esfèric ha xocat contra la cama d’un Torres que, sense voler, ha provocat una vaselina des d’uns 45 metres que ha superat per a Óscar Pan, anotant així un inversemblant 2 a 1. Els grocs es posaven dins del partit en el minut 69 i Rabassó, tres més tard, aconseguia empatar. Una nova pressió de Torres acabava amb una obertura a la banda dreta que aconseguia enviar al fons de la xarxa Albert Rabasso.

Faltaven vint minuts per al final i el derbi guanyava emoció es mirés per on es mirés. El Catllar ha volgut aprofitar la inèrcia guanyadora però, de mica en mica, el cansament ha passat factura i el Valls ha anat tancant el conjunt groc en el seu terreny de joc. Malgrat que la insistència local no ha faltat, el marcador no s’ha mogut i provoca que el Valls sumi dos punts després de dues jornades i el Catllar en tingui quatre per a què, ambdós, es mantinguin invictes. La pròxima cita, diumenge 22 amb un Martorell-Valls a les 12.30 hores i un Viladecans-El Catllar a les 17.30 hores.

Valls

Pan, Vives, Socías, Torné (Guasch 75’), Giralte (Cucurull 64’), Miranda (Pérez 75’), López (Batista 86’), Martínez, Riki (Plana 64’), Miró i Marigot

El Catllar

Ruiz, Tarragón, González, Clewley, González, Prades (Torres 67’), Abelló, Manrique (Armengol 89’), Rabasso (Velasco 85’), Pedra (Mora 46’) i Escote

1-0 / Miró (37’)

2-0 / Miranda (65’)

2-1 / Torres (69’)

2-2 / Rabassó (72’)

Per als locals Riki (50’), Martínez (79’) i Plana (82’) i per als visitants Tarragon (34’) i González (84’)