Luis Suárez i Thioune busquen rematar una jugada a pilota aturada

Victòria insulsa del Nàstic a Alcorcón

El Nàstic guanya per 0 a 1 al camp de l’Alcorcón amb un gol de Javi Márquez en el minut 8 del primer temps. L’errada del porter local Lizoain, clau en el resultat

Luis Suárez i Thioune busquen rematar una jugada a pilota aturada | LaLiga123 TV

El Nàstic ha tancat la temporada 2018-2019 com a visitant aconseguint un triomf, el segon fora de casa de tota la campanya. El conjunt grana, que volia tancar les seves sortides de Tarragona en el futbol professional amb un triomf, ha aconseguit un triomf insuls, estèril i força avorrit en un duel on cap dels dos conjunts es jugava res important.

Lizoain es fa un Neider

L’encontre tenia totes les paperetes per convertir-se en un 0 a 0 de manual. L’Alcorcón, amb només deu jugadors del primer equip contra un Nàstic amb un rendiment pèssim com a visitant. La previsió s’ha trencat ben d’hora. Després d’una primera arribada local per posar a prova la defensa grana, Lizoain s’ha fet un Neider, defensa de l’Elche que es va marcar un gol en pròpia porteria la setmana passada. El porter dels madrilenys ha comès una errada molt contundent en la rebutjada d’un xut llunyà de Javi Márquez i s’ha introduït la pilota en els seus pals en el minut 8. Era el 0 a 1 que estripava el guió i obria un nou matx on els tarragonins s’han mostrat còmodes, ja sigui per demèrit local davant les moltes absències que patien o per un Nàstic desinhibit en les darreres setmanes.

El conjunt de Cristóbal Parralo ha buscat l’empat en accions aïllades i ha estat a punt de trobar-lo en un llançament de cantonada en el minut 27 que ha acabat amb una rematada de cap a la base del pal esquerre de Bernabé. Cotán, en el minut 35, engaltava un xut en la frontal de l’àrea i Lizoain, ara encertadament, enviava a corner per evitar el perill visitant. No ha estat fins al segon temps quan els locals han intentat novament empatar. Sandaza, en l’ocasió més clara fins al moment, enviava als núvols una bona centrada de Mayoral des de la banda esquerra.

Noguera sent observat per Elgezabal en la frontal de l'àrea local
Noguera sent observat per Elgezabal en la frontal de l'àrea local | LaLiga123 TV

Els grana, ben plantats, han portat el pes de l’encontre durant alguns trams del matx però no ha gaudit de cap ocasió contundent. Un contraatac on ha rematat Pipa, l’arribada més engrescadora del segon temps. La resta, possessió per a l’Alcorcón, poc futbol i força avorriment sense cap moviment més en l’electrònic. Amb aquest triomf, el Nàstic recupera la vintena posició, ara amb 35 punts, un més que un Córdoba que va perdre per 2 a 3 contra l’Atlético Osasuna. La pròxima i darrera cita del torneig, diumenge vinent a les 20.30 hores contra el Club Deportivo Lugo.