Óscar Sanz ha estat titular en el centre del camp i ha jugat els 90 minuts

La Pobla perd al camp del Sant Andreu i diu adéu a la ratxa

Un gol del local Elhadji en els darrers instants del partit provoca la primera derrota de la temporada. L’Hospitalet també ha perdut i la segona plaça segueix a cinc punts

Óscar Sanz en una acció a l'Estadi Municipal| Joan Alfons López

El CF Pobla ha patit la primera derrota de la temporada després de perdre per 1 a 0 al camp del Sant Andreu amb un gol d’Elhadji en el temps de descompte. El filial del Nàstic ha vist trencada així la gran dinàmica de resultats que l’ha portat a conservar la imbatibilitat fins a la jornada 9 del campionat de lliga. El fet més positiu de la derrota pobletana és que no té conseqüències greus després de la inesperada derrota del CE L’Hospitalet davant l’Igualada (3-4), quedant així la segona posició de la lliga com estava abans de l’inici de la jornada: a cinc punts de distància.

El Sant Andreu avisava en el primer temps

El conjunt quadribarrat ha disposat de diverses ocasions en el primer temps, sent qui ha generat perill en primera instància. Avisaven els barcelonins en el minut 24 i Riera enviava a corner un xut de Josu. El mateix Josu reclamava penal en el minut 29 però l’àrbitre no assenyalava res. Brugué posava a prova la defensa pobletana amb un xut creuat que no marxava gaire lluny dels pals d’Arnau Riera.

S’ha hagut d’esperar al minut 39 per veure el primer xut amb perill de la Pobla. Bernat Guiu ho provava des de fora de l’àrea però la pilota marxava fora. Óscar Gómez, ja en la segona meitat, posava a prova el local Segovia, sense èxit. I quan semblava que l’empat a zero es quedaria com a resultat final, el Sant Andreu ha etzibat el cop definitiu. Una pilotada llarga lluitada per Elhadji ha acabat amb el davanter local sol davant Riera. Després de retallar el porter grana, ha aconseguit marcar el gol del triomf a porteria buida.

D’aquesta manera, la Pobla pateix la primera derrota de la lliga i seguirà en la primera posició amb 25 punts, conservant els cinc de distància respecte al segon, L’Hospitalet.