Els pobletans somiaran amb Jordi Cano

El gol de l’Europa supera la defensa de la Pobla

El filial del Nàstic pateix la segona derrota de la temporada, la primera contundent després d’ensopegar per 3 a 0 al camp del golejador Europa. Tres dianes de Jordi Cano sentencien els grana

Els pobletans somiaran amb Jordi Cano | CE Europa

El CF Pobla de Mafumet ha patit aquest migdia la segona derrota de la temporada després de caure per 3 a 0 al camp del CE Europa, matx corresponent a la jornada 12 del campionat de lliga del grup V de Tercera Divisió. Els tarragonins s’han vist superats amb contundència per uns barcelonins que han aprofitat el gran estat de forma de Jordi Cano, el seu màxim golejador que avui ha estat l’autèntic protagonista del matx després d’anotar els tres gols i endur-se l’esfèric a casa gràcies al seu triplet.

Dominats en el primer temps, sentenciats en el segon

L’Europa ha anat a pel partit des de ben d’hora. El conjunt local, que travessa un excel·lent estat de forma després de no ser capaços de guanyar cap de les cinc primeres jornades de lliga, han generat diferents arribades amb perill davant un filial del Nàstic que ha patit l’encontre més incòmode de la temporada. Les rebutjades defensives visitants eren constants però els locals no han trobat el premi fins al segon temps.

Guiu prenia mal en el minut 47 i havia de ser atès fora de la gespa. L’Europa ha aprofitat la superioritat numèrica i ha pogut fer l’1 a 0. Una internada per la banda esquerra acabava amb un Jordi Cano que superava Arnau Riera. Deu minuts després, arribava el 2 a 0. Nova jugada per la banda, en aquesta ocasió per la dreta, i rematada dins de l’àrea petita per ampliar diferències. La sentència cauria en el minut 67. Un xut llunyà local acabava amb la pilota al travesser. El refús de la fusta, amb Arnau a terra, ha anat a parar novament al travesser i Jordi Cano, arribant des del darrere, no ha perdonat per fer el definitiu 3 a 0.

Aquesta derrota, la segona de la temporada, confirma el complicat moment de resultats d’una Pobla que avui ha encaixat tres gols quan només n’havia rebut quatre en les onze primeres jornades. A més, només s’ha sumat un triomf en els últims cinc encontres.