Tercera derrota pobletana de la temporada

La Pobla perd a Granollers i cau al tercer lloc

El conjunt pobletà pateix la tercera derrota consecutiva lluny de casa, en aquesta ocasió per 4 a 2 al camp d’un Granollers que li treu la segona plaça als grana

Tercera derrota pobletana de la temporada | Joan Alfons López

El CF Pobla de Mafumet ha confirmat el delicat moment de resultats després de perdre per 4 a 2 al camp del Granollers, derrota que és la tercera consecutiva lluny de casa. El filial del Nàstic acumula ja cinc jornades sense guanyar després d’un matx on només han pogut maquillar la golejada patida. No ha estat fins al minut 26 quan el local Albert Ruiz aconseguia superar Arnau Riera i fer l’1 a 0 després d’una acció col·lectiva.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Els pobletans no han tingut gaire temps per pair la clatellada quan ha arribat el 2 a 0. Garzón es marcava una jugada individual que acabava entre els tres pals de la porteria tarragonina en el minut 28. La Pobla ha intentat reaccionar i Jorge Carreón ha pogut reduir diferència en el minut 34 després d’un bon xut. No ha estat fins al segon temps quan el filial grana ha pogut reduir diferències amb un cop de cap d’Òscar Sanz. Era el minut 54 i els homes d’Albert Company podien complicar-li la vida a un atrevit Granollers que travessa el millor moment de la campanya.

Domini pobletà sense premi

Tot i que els joves jugadors pobletans han intentat empatar, el local Garzón ha tornat a colpejar quan més a prop semblava el 2 a 2. El tercer local pujava al marcador en el minut 69 i en el 77 arribava la sentència definitiva. Un rebuig era aprofitat per Molins per fer el 4 a 1, castic excessiu per als mèrits tarragonins en el segon temps. Bernat Guiu, de penal en el minut 85, faria el definitiu 4 a 2  que deixa el CF Pobla en la tercera plaça amb 27 punts.

Cal destacar que aquesta setmana podria pronunciar-se el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol sobre el partit impugnat contra el Sant Andreu. En el cas que sigui així, la Pobla sumaria tres punts i recuperaria la segona posició, quedant novament a dos punts d’un L’Hospitalet que ara té 32 i és líder destacat. La pròxima cita del filial dirigit per Albert Company serà diumenge vinent a les 12.00 hores rebent el Vilassar de Mar.

Granollers

Fernández, Díaz, Zamorano, Pujol, Molins, Martín, Fortuny (Obispo 80’), Morales, Garzó (Muñoz 88’), Ruiz (Castillo 59’) i Besonias

CF Pobla

Riera, Caballero (Teruel 46’), Domingo, Figueras, Cardona, Sanz, Carreón, Molina, Karim (Guiu 46’), Martínez i Martí (Gómez 75’)

Targetes grogues

Per als locals Besonias, Fortuny i Zamorano i per als visitants Karim, Sanz i Figueras