Carreón intenta controlar la pilota davant la pressió d'un jugador del Vilassar

La Pobla cau davant un pràctic Vilassar que s’endú un excessiu premi

El filial del Nàstic acaba el partit amb dos futbolistes menys per les expulsions de Domingo i Figueras. Els grana han posat el futbol i els barcelonins el gol decisiu

Carreón intenta controlar la pilota davant la pressió d'un jugador del Vilassar | Josep Maria Garcia

El CF Pobla de Mafumet ha perdut aquest migdia per 0 a 1 davant el Vilassar de Mar i suma la sisena jornada sense guanyar, sent aquesta la segona derrota consecutiva. El filial del Nàstic, que ha portat el pes del partit en la majoria dels 90 minuts, ha estat castigat amb duresa després d’un contraatac quan jugava amb un menys i estava portant la iniciativa, arriscant per intentar sumar un necessari triomf.

El domini grana ha començat amb el xiulet inicial, tot i que ha estat el Vilassar qui ha fregat la diana en el minut 33  després d’una errada defensiva local. Així i tot, la Pobla seguia portant el pes del matx, posant el futbol i la insistència per buscar la diana. El Vilassar, per la seva banda, buscava la incomoditat pobletana aturant el joc i no donant continuïtat en el joc a l’equip de ‘Beto’ Company. No ha estat fins a l’inici del segon temps quan la Pobla s’ha complicat el matx.

Dos expulsats i set grogues

Els grana, molt castigats per les decisions arbitrals que han carregat l’equip de targetes grogues, han vist com Pol Domingo era expulsat per doble amonestació. Tot i l’expulsió, Guillem gaudia d’una clara ocasió en el minut 57 després de quedar-se sol davant el porter Montiel. Malauradament, no ha estat capaç de definir. Els de Company han seguit buscant la diana tot i competir amb un menys. Lògicament han deixat més espais en defensa i el Vilassar ha aprofitat un contraatac per marcar. Era el minut 79 i Soufiane feia el definitiu 0 a 1. Els tarragonins han buscat l’empat però no ho han aconseguit. A més, han patit una expulsió més: la del central Roger Figueras i la del segon tècnic Ángel Garcia.

Amb aquest marcador, el CF Pobla seguirà una setmana més en la quarta posició, ara amb 27 punts, només un més que el cinquè (el Vilassar). El lideratge marxa a sis punts mentre que la segona i tercera plaça ho fa a tres. La pròxima cita del filial del Nàstic serà diumenge 15 de desembre a les 12.30 hores al camp del Figueres.

CF Pobla

Riera, Teruel, Domingo, Figueras, Cardona, Sanz, Carreón, Montero (Guiu 39’), Garcia, Martínez (Karim 71’) i Martí (Gómez 59’)

Vilassar

Montiel, Varese, Canelada, Lorente, Borges, Domingo, Pluvins, Mendoza (Torres 86’), Bacari (Cano 81’), Soufiane i González (Ali 68’)

0-1 / Soufiane (79’)

Per als locals Domingo (37’ i 55’), Sanz (53’), Garcia (66’), Cardona (83’) i Figueras (84’ i 90’)