Carreón, capità grana, ha acabat lesionat

La Pobla perd al camp del Figueres i cau del playoff d’ascens

Els grana cauen per 2 a 1 al Municipal de Vilatenim i acumulen la setena jornada sense guanyar. El filial surt de la zona de promoció d’ascens a Segona B

Carreón, capità grana, ha acabat lesionat | UE Figueres

Segueix la mala dinàmica de resultats del CF Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic ha perdut per 2 a 1 al camp del Figueres i suma la setena jornada sense guanyar, sent el tercer partit que perden de forma consecutiva, fet que ha provocat que els grana caiguin de la zona de promoció d’ascens a Segona B que han ocupat des de l’inici de la temporada. Els pobletans han perdut però han merescut més després d’enviar fins a tres pilotes a la fusta al llarg dels 90 minuts.

Insistència sense premi

El CF Pobla ha començat el matx avisant un Figueres que veia com en el minut 7, el visitant Guillem Martínez intentava sorprendre Embela amb un xut que ha marxat a la dreta de la porteria local. Alberto Garcia, amb una falta, enviava l’esfèric al travesser, fusta que rebia resposta en el minut 16 quan el gironí Balaguer també enviava l’esfèric al pal. No ha estat fins al minut 24 quan el marcador s’ha inaugurat. Una passada interior de Bora cap a Soler ha acabat amb el blanc-i-blau batent Arnau Riera. Abans del descans, la connexió expobletana entre Gabri i Iván Vidal feia que el segon fregués el 2 a 0.

Era l’avís d’allò que succeiria en la segona meitat. Després de fregar l’empat en la primera jugada del segon temps, el Figueres ampliava diferències amb un gol de Gabri Vidal en el minut 50. El grana Nil Coch aconseguiria reduir diferències en el minut 72 rematant de cap una centrada de cantonada. La diana posava la Pobla dins del partit fins que, de nou, s’ha xocat amb les fustes. En el minut 83, Carreón estava a punt de marcar i en el 88 era Karim qui enviava la pilota a l’escaire esquerre d’Embela després d’una jugada plena d’imprecisions dins de l’àrea local.

Malgrat que els tarragonins han intentat l’empat, s’han quedat amb les ganes i han patit la tercera derrota seguida que fa baixar l’equip a la sisena plaça amb 27 punts, a un de la promoció d’ascens que ara marca l’Europa amb 28. La pròxima cita, la darrera de l’any, serà dissabte vinent a les 18.00 hores a casa rebent el Cerdanyola.

FIgueres

Embela, Tarrenchs (Pujadas 86’), Arumí, Gallo, Ayala, Soler, Gabri Vidal (Ousman 65’), Iván Vidal (Marius 89’), Bora, Blau i Balaguer

CF Pobla

Riera, Caballero, Ruiz, Coch, Cardona, Sanz, Garcia, Carreón, Montero (Guiu 36’), Guillem i Gómez (Karim 63’)

1-0 / Soler (24’)

2-0 / G. Vidal (51’)

2-1 / Coch (72’)

Per als locals Gallo (44’), Ayala (55’), Tarrenchs (58’), Soler (65’) i Bora (74’) i per als visitants Riera (51’), Guillem (57’), Molina (65’) i Cardona (80’)