Un gol d'Óscar Sanz dona el quart triomf seguit als pobletans

La Pobla guanya el Vilafranca i segueix amb l’inici perfecte

El filial del Nàstic guanya per la mínima el Vilafranca (1-0), acumula la quarta victòria consecutiva i ja és líder en solitari amb dotze punts de dotze possibles

Un gol d'Óscar Sanz dona el quart triomf seguit als pobletans | Joan Alfons López

La perfecció, feta resultats. Així es pot definir l’inici de temporada del CF Pobla després de guanyar el quart partit seguit en la quarta jornada de lliga. El filial del Nàstic s’ha imposat per 1 a 0 al Vilafranca en el duel de colíders del grup cinquè de Tercera Divisió i suma ja dotze punts de dotze possibles, quallant la millor estrena possible a la lliga.

El cap d’Óscar Sanz, decisiu

Les previsions de viure un partit igualat s’han confirmat ben d’hora. Els atacs d’ambdós equips no trobaven els espais per generar perills i les ocasions de gol han brillat per la seva absència fins al punt que la lesió de Martí Tapia en la mitja hora de joc  ha estat el més destacable del primer temps per part vilafranquina. No ha estat fins als segons 45 minuts quan ambdós bàndols han arriscat més. El visitant Illescas enviava una rematada fregant el travesser i la resposta pobletana ha anat entre els tres pals gràcies a una perfecta jugada d’estratègia.

Un corner executat en curt en el minut 54 ha acabat amb Sergio Montero realitzant una centrada mil·limètrica per a què aparegués el cap d’un Óscar Sanz que ha enviat l’esfèric a prop de l’escaire dret de la porteria defensada per Casamayor. Els grana aconseguien trencar el resultat inicial i passaven la patata calenta a un Vilafranca obligat a empatar per defensar la primera posició, encara que fos compartida. Tot i que uns han buscat l’empat i els altres ampliar el marcador, l’electrònic no s’ha mogut i el triomf s’ha quedat a casa. D’aquesta manera, el CF Pobla és ara primera en solitari amb 12 punts, tres més que el Vilafranca (segon) i cinc per sobre de la cinquena posició marcada pel Santfeliuenc amb set. La pròxima cita pobletana torna a ser com a local: diumenge vinent a les 17.00 hores rebent l’Igualada.

Albert Company durant el matx contra l'Espanyol B de dissabte passat
Albert Company a la banqueta de la Pobla  | Joan Alfons López

Company: «El futbol són gols, no ocasions»

El tècnic pobletà Albert Company ha valorat el patit triomf a la sala de premsa del Municipal. Després d'un últim quart d'hora de matx on el Vilafranca ha insistit a trobar l'empat davant la defensa local, Company ha estat qüestionat per la justícia del marcador i l'ebrenc ha estat contundent: «Nosaltres hem fet un gol i el Vilafranca cap, el futbol no són ocasions ni possessió de pilota. El resultat és justíssim i hi haurà dies on farem més situacions de gol i possessió i perdrem. I serà igual de just». L'entrenador grana ha reconegut que «no hem entrat gaire bé en el segon temps tot i haver aconseguit el gol» i creu que als seus jugadors els ha faltat «seguretat amb la pilota, hem patit fins al final però també forma part de l'aprenentatge. El rival ha demostrat estar molt bé de cames després de jugar dimecres contra el Terrassa, ens han obligat a treure aigua com podíem en els darrers vint minuts».