I ja en van set (victòries). La Pobla segueix imparable

La Pobla supera el San Cristóbal i cau la setena victòria en set partits

El filial del Nàstic s’imposa per 2 a 0 al San Cristóbal amb gols de Montero i Martí i suma la setena victòria en set partits amb una nova porteria a zero, la cinquena seguida

I ja en van set (victòries). La Pobla segueix imparable | Joan Alfons López

A la Pobla no l’atura ningú, de moment. El filial del Nàstic ha guanyat el setè partit consecutiu i segueix acumulant el 100% dels punts possibles, ara amb 21 de 21. Els pobletans s’han imposat en aquesta ocasió al San Cristóbal per 2 a 0 amb gols de Sergio Montero i Guillermo Martí i han sumat la sisena victòria seguida (setena comptant el no partit contra el CF Reus), defensant així la primera posició de la classificació i augmentant a vuit els punts de distància respecte al cinquè classificat, un Vilafranca que aquesta setmana ha empatat a casa contra el Vilassar de Mar.

Cinc minuts i partit resolt

El CF Pobla de Mafumet ha sentenciat el matx d’aquesta tarda en cinc minuts de diferència. La igualtat entre ambdós conjunts es trencava en el minut 29 amb un clar penal comès per Sierra sobre Caballero. El lateral dret grana s’ha internat a l’àrea i ha estat objecte de falta que s’ha convertit en un penal que Sergio Montero ha transformat amb calma i seguretat. El xut ras i pel centre ha enganyat el porter visitant Lledó, qui no ha pogut evitar l’1 a 0. A més, Lledó ha vist com en el minut 34 realitzava una passada cap a un company, aquest perdia la bola per una entrada de Molina per deixar tres pobletans sols cap a la porteria.

El dorsal 13 del San Cristóbal ha intentat evitar la diana però Molina ha assistit a un Martí que ha fet el definitiu 2 a 0 a porteria buida. Tot l’equip barceloní ha protestat contundentment una acció que podria haver estat considerada com a falta en l’origen del robatori. L’àrbitre José Antonio Fernández no ho ha estimat així i ha donat continuïtat i validesa a la diana que tancaria l’electrònic. Els grana han pogut conservar l’avantatge al final dels 90 minuts, tenint diverses ocasions per ampliar diferències, sumant així tres punts més per seguir amb l’inici de lliga perfecte. La pròxima cita del CF Pobla serà diumenge vinent a les 12.00 hores al camp del Manresa, sisè classificat. L’objectiu? Allargar la gran dinàmica i ampliar els ja 459 minuts sense rebre gol, xifra que augmenta a 549 si es compta el partit no disputat contra el CF Reus.

CF Pobla

Riera, Caballero, Domingo, Figueras, Cardona, Sanz, Tito, Guiu (Martínez 57’), Molina (Karim 83’), Montero i Martí (Cissé 72’)

San Cristóbal

Lledó, Sierra (Domingo 60’), Murcia (Gerard 77’), Calamardo, Oliver, Suárez, Gama (Zarate 60’), Martínez, Cantí, Sánchez i Cunha

1-0 / Montero (29’)

2-0 / Martí (34’)

Per als locals Sanz (14’), Guiu (20’) i Caballero (45+1’) i per al visitant Canti (63’)

José Antonio Fernández, del comitè territorial de Barcelona

Matx corresponent a la jornada 7 del campionat de lliga del grup V de Tercera Divisió disputat al Municipal de la Pobla