Florentino Pérez, president del Reial Madrid, durant una roda de premsa

El futbolista que bevia 10 cerveses al dia mentre era al Reial Madrid

L'exfutbolista va tenir problemes amb l'alcohol a la seva carrera esportiva

Pel Reial Madrid han passat diferents jugadors al llarg de tots aquests anys i molts s'han convertit en llegendes. No tots, però, tenen la mateixa sort. I és que hi ha futbolistes condemnats a l'ostracisme i que els toca viure la cara més amarga del futbol. 

Aquest és el cas de l'exlateral brasiler Cícero Joao, més conegut com a Cicinho. El futbolista va jugar en diversos clubs europeus i va militar durant gairebé dos anys al Reial Madrid, en una època difícil segons va reconèixer. Ja que, entre entrenament i entrenament, Cicinho 'matava' el temps assegut a la barra del bar. 

Cicinho, un polvorí a Madrid

El Reial Madrid necessitava reforçar la posició del lateral dret i Cicinho semblava ser el jugador perfecte. Fins i tot a Chamartín van arribar a descartar fitxar Dani Alves, procedent del Sevilla, per fitxar Cicinho.

El brasiler va arribar al Reial Madrid el gener del 2006, com un dels últims fitxatges que va fer Florentino Pérez en la seva primera etapa com a president blanc. I no li va sortir gaire bé la jugada perquè el fitxatge va resultar un gran fracàs.

El club blanc va pagar 7,8 milions d'euros al São Paulo, el club de la seva ciutat natal. Els problemes amb l'alcohol li van impedir rendir al màxim.

Cicinho va arribar al Madrid a l'època dels 'Galàctics', amb Ronaldo, Figo, Zidane, Raúl, Beckham i companyia. Va començar a brillar a Brasil amb la samarreta del São Paulo, guanyant la Copa Libertadores de 2005 i el Mundial de Clubs. El seu bon rendiment va captar l'atenció del Reial Madrid, però a l'any i mig va ser cedit a la Roma.

El seu pas amb la samarreta del Reial Madrid va ser un desastre. Només 32 partits amb els merengues. Les lesions li van impedir donar la millor versió i la seva addicció per l'alcohol també.

Tenia problemes amb l'alcohol

Cicinho va confessar que va començar a beure quan era molt jove, amb 13 o 14 anys i no ho va deixar fins als 30. Va estar bevent gairebé 20 anys i arribava a beure més de deu cerveses al dia.

L'exfutbolista va explicar que al principi de la seva carrera esportiva només bevia cervesa perquè no tenia diners, però més tard va passar a beure de tot i també prenia cigarrets.

Va arribar a confessar que bevia tant que arribava a tenir al·lucinacions i es tatuava per no notar dolor.

Marry, la seva gran salvació

Durant el seu pas a la Roma, Cicinho va conèixer Marry, la seva dona. Ella va ser qui el va ajudar a desintoxicar-se de l'alcohol. Gràcies a ella, el jugador va deixar de consumir alcohol i es va allunyar dels problemes.

Cicinho es va retirar el 2018 després de diverses lesions al genoll. Encara que li van oferir continuar jugant, el brasiler va decidir que la seva etapa com a futbolista havia acabat.

Ara, Cicinho amb 41 anys i retirat com a futbolista professional, torna a brillar, però sota els focus d'un estudi de televisió al Brasil, com a comentarista esportiu. El seu passat ho ha deixat enrere i li ha servit per millorar i aprendre. Ara el que vol és conscienciar els joves sobre el seu problema i ser-ne un exemple.