YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El futur del CF Reus es decidirà en pocs dies

L'objectiu: retornar a Segona Divisió o reduir la sanció de tres anys

cf reus
El futur del CF Reus es decidirà en dues setmanes | Laia Solanellas

Cada cop queda menys per saber quin futur li espera al CF Reus. Després de presentar un nou recurs d'apel·lació al Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) per part de l'administració concursal de l'entitat roig-i-negra, la decisió final es resoldrà en els pròxims deu dies hàbils, segons explica LANOVA Ràdio. En aquest sentit, l'advocat David López, l'actual gestor del club que té plens poders, en el recurs presentat,  considera que el club hauria de poder retornar a la LaLiga 123, després de ser expulsats per La Liga.

El futur del CF Reus, decidit en pocs dies

El futur del CF Reus està en mans de l'administració concursal. Més concretament de David López Estebaranz, advocat de Verae Abogados y Economistas SLP, tal com va avançar TarragonaDigital. Aquest és l'actual gestor del club reusenc, el qual té múltiples experiències com a administrador concursal a l'esquena.

Amb la lliga de Segona Divisió a punt de finalitzar, el TAD ha de donar una resposta, després d'un nou recurs d'apel·lació que s'ha presentat des de l'entitat ganxeta, ja que es creu que hi ha motius per poder competir a LaLiga 123. Aquest és l'objectiu principal, però també es busca una possible reducció de la sanció de tres anys sense poder competir en una lliga professional que imposa La Liga.

Per poder fer-ho possible, l'administració concursal, amb dos components més, Vicente Javaloyes, doctor en Dret esportiu, i l'advocat Ramón Molías, estan planejant una estratègia per poder veure al CF Reus a Segona Divisió. En aquest sentit, l'objectiu seria pagar els dos milions d'euros que es deuen de l'era Oliver i abonar les quantitats que queden als futbolistes que van abandonar l'equip. 

David López Estebaranz (esquerre)
David López (esquerre) és l'administrador concursal del CF Reus | Real Oviedo

 

David López Estebaranz, el màxim mandatari del CF Reus

En confirmar-se que el CF Reus entrava en concurs de creditors, es va nomenar a David López Estebaranz com gestor del club, mentre que el propietari Clifton Onolofo veia suspesos els seus drets. Amb plens poders per fer i desfer mentre duri el concurs de creditors, López Estebaranz està lluitant per aconseguir l'objectiu que molts ganxets desitgen: la supervivència del CF Reus.

La seva arribada a la capital del Baix Camp va ser moguda amb reunions amb cadascuna de les parts afectades de la situació que travessa el club, així com l'Ajuntament. Tot això, per recollir la màxima informació i buscar una solució. Quan des d'aquest mitjà es va anunciar l'arribada de David López Estebaranz, ja es comptava amb un procés lent.


Comentaris

envia el comentari