IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El futur Iniesta: Milions d'euros per temporada i ampolles de vi per als xinesos del Chongquing Dungdai Lifan

El futbolista es va acomiadar del Barça entre llàgrimes, però no sembla que li hagi d'anar malament a partir d'ara

Andrés Iniesta acomiadant-se de l'afició al Camp Nou
Andrés Iniesta acomiadant-se de l'afició del Barça al Camp Nou | CatalunyaDiari.cat

L'adeu no ha estat fàcil, i de ben segur les llàgrimes durant l'acomiadament, el passat 27 d'abril, del club on ha passat més de 20 anys eren del tot sinceres. Però ara no cal mirar al passat, sinó al futur, i sembla que el futur d'Andrés Iniesta no pinta gens malament. A punt de complir 34 anys, el que va ser un dels jugadors estrella del Barça estaria meditant en aquests moments el seu fitxatge pel club xinès Chongqing Dangnai Lifan. 

Un contracte amb molt, molts, molts milions d'euros

Segons indica 'El Mundo', si acaba firmant un contracte, Iniesta acabaria enterrat en or, literalment, a més de donar un gran impuls internacional a la seva bodega. L'acord seria per a les pròximes tres temporades, a canvi de 27 milions d'euros nets per a cadascuna d'elles. En total, 81 milions d'euros lliures d'impostos, per anar a jugar al país de Jackie Chan.

El nou contracte d'Iniesta superaria fins i tot el que té Cristiano Ronaldo amb el Reial Madrid, i l'aproparia al que tenen Leo Messi amb el Barça o Neymar amb el París Saint-Germain. Ara bé, també hi hauria inclosa una peculiar clàusula, que l'exjugador del Barça hauria insistit a incorporar al document, i és que el futbolista no vol anar al país asiàtic amb les mans buides. 

 

Vi de la 'Bodega Iniesta' per a tothom

Segons explica el mateix mitjà, els xinesos hauran de comprar sis milions d'ampolles de vi de la 'Bodega Iniesta', a sis euros l'ampolla, si volen fitxar-lo. Traduït en diners, això implicaria una injecció d'uns 36 milions d'euros per al seu negoci, fundat l'any 2010 a Fuentealbilla, el poble manxec d'on és originari el futbolista. 

A més a més, el jugador i el Chongquing Dangdai Lifan, de la primera divisió xinesa, haurien pactat repartir-se els seus drets d'imatge al 50%, i això implicaria més milions. En definitiva, el futur no pinta gens malament. Ara bé, cal esperar a veure si l'acord finalment se signa, i és que el jugador encara no s'ha decidit i prendrà el temps necessari abans d'anunciar la seva decisió. 


Comentaris

envia el comentari