Rufián ironitza sobre la possible arribada de Griezmann al Barça

Els seus seguidors l'han criticat per no opinar sobre el debat electoral que s'estava duent a terme a TV3

Els seus seguidors l'han criticat per no opinar sobre el debat electoral que s'estava duent a terme a TV3| CatalunyaDiari.cat

Gabriel Rufián ironitza a Twitter, una altra vegada. Al polític d'ERC li encanta donar la seva opinió per la xarxa social que li genera més polèmiques. En aquesta ocasió, Rufián ha volgut parlar sobre futbol i sobre la possible arribada del futbolista francès Antoine Griezmann al club blaugrana. El davanter ja ha anunciat que abandonarà l'Atlètic de Madrid al juliol, i el FC Barcelona podria ser la seva propera parada.

El diputat d'ERC s'ha recreat amb la possibilitat d'aquest fitxatge, afirmant: «Doncs ara sí que Griezmann s'asseurà a dinar a la mateixa taula que Messi. Al dinar de Nadal del Barça». La ironia del polític feia referència a les declaracions famoses del futbolista francès, quan va afirmar l'any 2018 que «ja menjo a la mateixa taula que Messi i Cristiano», posant-se a la mateixa alçada professional que els dos futbolistes.

Mentrestant, el debat de TV3

Els seguidors de Rufián no van tardar a contestar el seu tuit, sorpresos perquè el polític no comentés el debat electoral de TV3 que s'estava duent a terme la mateixa nit. La majoria de comentaris criticaven l'actitud d'ERC, després que el representant de Junts per Catalunya, Aleix Sarri, abandonés el plató on s'estava fent el debat en protesta de l'absència d'Oriol Junqueras, Toni Comín i Carles Puigdemont.

El representant d'ERC, Jordi Solé, també va posar èmfasi en l'absència dels polítics: «Jo, aquesta nit, no hauria de ser aquí. El qui hauria de ser aquí és Oriol Junqueras, Carles Puigdemont o Toni Comín», va afirmar en la seva primera intervenció. Tot i això, alguns dels seguidors de Rufián creuen que l'actitud del seu partit no va ser la correcta, ja que també haurien d'haver abandonat el plató a manera de protesta.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari