Gavà enviarà al domicili dels clients les multes per prostitució

Un total de 9 de 12 prostitutes exerceixen de forma il·legal a les carreteres del terme municipal de la localitat del Baix Llobregat

La prostitució, en el punt de mira.
La prostitució, en el punt de mira a Gavà  |  CatalunyaDiari.cat

Gavà adopta mesures dràstiques contra la prostitució il·legal. El municipi del Baix Llobregat està entestat a evitar l’acció de la prostitució il·legal en plena via pública i, per això mateix, l’ajuntament ha optat perquè les multes d’ús d’aquesta pràctica arribin directament al domicili particular dels clients.

Un procés, doncs, que canvia ostensiblement. I és que segons informa ‘El País’, quan la Policia Municipal de Gavà interceptava un client de les prostitutes que s’oferien en plena via pública, la multa s’aplicava al mateix espai on els agents havien enxampat al client.

Les multes per prostitució arribaran al domicili dels clients

Es pretén així, acabar amb aquest tipus de pràctica il·legal. La mesura, així mateix, segueix el fil de les polítiques de conscienciació social que el consistori va posar en marxa durant el passat estiu.

En aquest sentit, la regidora d’Igualtat de Gavà, Gemma Badia, comenta: «La mesura aplicada significa un canvi substancial que s’adopta amb l’objectiu que quedi constància de l’activitat il·legal que s’està duent a terme».

La campanya iniciada l’estiu passat, així mateix, recorda que fent ús d’aquest servei s’atempta contra els drets humans. «Tu gaudeixes? Ella, no. No en siguis còmplice», apuntalava la campanya en contra d’aquest servei il·legal.  

Imatge de la campanya a Gavà: «Tu gaudeixes?, Ella no»
Imatge de la campanya a Gavà: «Tu gaudeixes?, Ella no» | CatalunyaDiari.cat

 

Els infractors abonaven la multa a l’instant

I és per això, doncs, que l’ajuntament de Gavà ha anat més enllà i les multes es reservaran en primera instància, fins a arribar al domicili particular. Finalment, la mateixa Gemma Badia relata que fins a 9 de 12 dones exerceixen la prostitució de forma il·legal a les carreteres del terme municipal de la ciutat.

«Acostumen a ser sempre les mateixes», assenyala una regidora d’Igualtat, que assegura que la mesura s’iniciarà aquest estiu perquè és quan més es freqüenta aquesta pràctica fraudulenta. I és que l’any passat, en aquest sentit, es van sancionar fins a 50 clients.


Comentaris

envia el comentari