Imatge de Ricard Ustrell durant 'Col·lapse'

Gemma Tarragó, dona de Ricard Ustrell, amb qui té la seva filla Lola: tot el que sabem

La parella té una filla de quasi dos anys

Ricard Ustrell està d'enhorabona. No només per l'èxit que està tenint el 'Col·lapse', sinó també per haver estat triat el successor de Laura Rosel per presentar el programa insígnia de la ràdio pública, 'El matí de Catalunya Ràdio'

La seva trajectòria professional ha anat carregada d'èxits. El de Sabadell era el presentador d''El suplement', un programa radiofònic de la mateixa emissora, el qual va abandonar després d'un malentès amb l'exdirector de Catalunya Ràdio.

Ara, sembla que la direcció ha canviat i sembla que els llaços amb el nou director de la cadena són millors. Un fet que ha facilitat la seva reincoporació a l'equip de l'emissora catalana.

La seva trajectòria al 'Planta Baixa' és la que es podria considerar amb més èxit. El 'Planta Baixa' va marcar un abans i un després a la seva vida. 

Ricard Ustrell va conèixer la seva dona a TV3

En aquest últim programa Ricard Ustrell es va enamorar de la seva parella actual, Gemma Tarragó, una de les productores del 'Planta Baixa'. 

Gemma Tarragó és la cap de producció de la productora 'La Manchester' i, des de fa quasi dos anys, té una filla amb Ricard Ustrell, anomenada Lola. 

Gemma Tarragó, la dona de Ricard Ustrell
Ricard Ustrell i Gemma Tarragó tenen una filla en comú. | Instagram

L'arribada a món de Lola va trasbalsar la trajectòria professional del periodista i de la seva dona, qui van apartar-se durant un temps dels platós de televisió. 

Ustrell va anunciar el seu naixement a través de les xarxes socials: «Tenia moltes ganes de compartir aquest moment. Ha nascut la Lola i, per això, deixaré 'Planta Baixa' un temps. Tinc a les mans un nou projecte personal, compartit, amb molt de ritme, en directe i sense interrupcions. Benvinguda a la vida, Lola! Us enyoraré, companys!», publicava. 

Ricard Ustrell torna a la ràdio

El periodista es troba en un dels millors moments de la seva trajectòria professional. Serà el nou director i el nou conductor d''El matí de Catalunya Ràdio', el principal programa de la ràdio pública. 

Actualment, és el director i presentador del programa 'Col·lapse', de TV3, el qual seguirà presentant i dirigint, encara que ho compagini amb la feina a Catalunya Ràdio.

La decisió ha estat presa arran de les males xifres assolides pel programa amb Laura Rosel al capdavant, qui ha quedat totalment desfasada de la ràdio pública.