ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

L'aspiració de Gerard Piqué: que soni a Andorra l'himne de la Champions

L'empresa Kosmos, presidida pel jugador del Barça, és la principal accionista del FC Andorra

Gerard Piqué ha presentat el nou patrocinador principal del FC Andorra
Gerard Piqué ha presentat el nou patrocinador principal del FC Andorra | Twitter (@FCA_oficial)

Gerard Piqué, principal accionista del FC Andorra a través de l'empresa Kosmos que presideix, vol portar l'equip andorrà a les primeres categories del futbol espanyol i fins i tot a un nivell que permeti que «l'himne de la Champions soni a Andorra» ha dit el jugador del FC Barcelona aquest divendres en la roda de premsa per presentar el nou patrocini de l'equip, MoraBanc.

Ha estat el mateix futbolista qui ha reconegut que per aconseguir aquesta fita l'equip ha de seguir «un camí llarg però ens hi deixarem la pell» ha manifestat tot desafiant a aquells que creuen que aquest objectiu és una utopia.

Gerard Piqué vol aconseguir que l'himne de la Champions soni a Andorra
Gerard Piqué vol aconseguir que l'himne de la Champions soni a Andorra | Cedida

 

10 jornades sense perdre

El FC Andorra juga en la Primera Divisió Catalana i fa deu jornades que no perd, un període que coincideix en el temps amb l'arribada de Piqué i amb l'arribada dels exjugadors blaugranes Gabri i Albert Jorquera al cos tècnic. No obstant això, la primera aspiració és que el FC Andorra pugi a Tercera Divisió aquesta temporada, per anar escalant «a poc a poc», ha explicat Gerard Piqué.

Ha defensat que no arriben a Andorra per ser només inversors del club, sinó que creuen en el projecte esportiu i són conscients que tenen «un país darrere», per la qual cosa mantindran al màxim la presència de jugadors andorrans, dotze actualment, i fomentaran la base de l'equip. 

MoraBanc, el nou patrocinador

El futbolista ha qualificat aquest projecte que lidera amb el conjunt andorrà de «molt especial». És per això que han escollit un soci andorrà, segons el president de Kosmos, que ha recordat que MoraBanc també patrocina l'equip de bàsquet que juga a l'ACB, i ha confiat que el futbol doni «el mateix rendiment».

El Head of Division de Kosmos, Ferran Vilaseca, ha celebrat l'acord amb un patrocinador, que ha definit com a estratègic, i ha garantit que treballaran amb «respecte» cap al país. Per la seva part, el director general de MoraBanc, Lluís Alsina, ha assegurat que les dues parts comparteixen els valors de l'esport, per la qual cosa l'acord, a deu anys, ha estat molt fàcil de tancar.


Comentaris

envia el comentari